#13 Alex Telles

defansif yönü hala zayıf, dişli kanatlara karşı sıkıntı yaşamaya devam edecektir
avrupada zaten kaynımıza atladıkları için bu sene artık öyle çok zorlu maç kalmadı

bruma ile beraber sürekli oynaması şart.Kupa ş.ligi lig ne varsa oynatılmalı maç eksiklerini kapatmalılar.Daha iyi olacaklar.

Telles de potansiyel büyük, sürekli oynatmak lazım, artık balta tarık görmek istemiyoruz sol bekte

Genç sabri diyeceğim artık sana bir insan bu kadar mı sabriye benzer. 50-60 metre koşup orta açamamak veya savunmayı boş bırakmak tam sabrilik ama patlayıcılık,hız ve hırs güzel daha çok gelişmeli.

Kimi kesiyorsak keselim, ama Telles ve Bruma gibi genc yabancilari hep oynatmamiz gerekiyor.

Bu ekonomik sikintida bu oyunculari yok etme lüksümüz yok. Iyi para harcadik ikisine de. Bunun geliri de olmali.

Ilk defa dogru oynatildi ve nasil bir yetenek oldugu ortaya cikti

Pynadikca daha da gelisecektir

çok ıyı.ılerı gerı hıç durmadan calışıyor.2.yarı yasın sneıjder telles sol kanadı muthış kullandı.ortalarıkonusuna gelırsek ınanın forvet yok.bu toplara kafa vurabılecek.

Hakan elikanlıya katılıyorum bu ortalarla fazla yaşamaz

rezal

telles'i seviyorum fakad shu macta rezalad oynadigi gercegini degistirmez

orta yapmasi yasaklanmali
veya günde 19 ögün orta calismali

rast gele bakmadan orta yapior. birisi bakda öyle ortani yap demeli buna veya ögretmeli.
iyi kesiyor aslinda ortalari ama bakmadan , rast gele yapinca neye yarar.

Sağ ayağı hiç olmadığı için denge problemi var ve çok ta hata yapıyor bu yüzden.

Ta ilk geldiginde dedim Motta bu adamdan çok daha iyi bi bek diye çeyrek fiyatından daha ucuza aldı bjk.Bize gelen geçen oyuncusunu süsleyip püsleyip kakalamış resmen menajerlerin besin kaynagı olmuşuz Telleste bunlardan biri full potansiyeline ulaşsa olacagı vasat bi bek öyle uçan kaçan bi bek olamaz asla.Buna yatırım yapıp bekleyecigime Ali Adnanı alırım daha iyi ikisinin de defansı kötü ama en azından Ali Adnan hucumda yardırıyor.

ılk geldıgınde nası orta acardı ulan solbek ızlıyoruz fılan derdık saka gıbı bıze gelen hep gerı gıdıyor

bir kez de adam geç be adam çalım at..yabancı kısıtlaması varken buna verilen 7 milyon Euroya ciddi yazık..rieranında defansı zayıftı kabul ama adam topla sevişirdi yapıştırırdı ayağına adeta alamazdı kimse..bu hücumu çok güçlü bek diye lanse edilen adamın topla 20 metre dripling attığını göremedim..

Geri
Üst Alt