- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
surekli ayni uyduruk ortayi yapiyor
bir noktada anlamasi lazim
bir noktada anlamasi lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
motta mı iyi? beşiktaş'ın en kötüsüTa ilk geldiginde dedim Motta bu adamdan çok daha iyi bi bek diye çeyrek fiyatından daha ucuza aldı bjk.Bize gelen geçen oyuncusunu süsleyip püsleyip kakalamış resmen menajerlerin besin kaynagı olmuşuz Telleste bunlardan biri full potansiyeline ulaşsa olacagı vasat bi bek öyle uçan kaçan bi bek olamaz asla.Buna yatırım yapıp bekleyecigime Ali Adnanı alırım daha iyi ikisinin de defansı kötü ama en azından Ali Adnan hucumda yardırıyor.
Tellesten iyi dedim yoksa o da normal bi bek.motta mı iyi? beşiktaş'ın en kötüsü
Onun kanadından tek bir tane akın yemiyoruz kaç maçtır. Defansif görevini yapıyor en azından. Telles'den önce çok daha büyük sorunlarımız var. Telles ortalarına geliştirmeli o potansiyel var.
Sağlamsa Lassa
Lig macinda Tarik'tan iyi olan Sabri bile atak üstüne atak yiyor son lig macinda Telles'in kanadindan bir tane atak yemedik. Ayrica bu macta Campbell ve Oxlade Chamberlain gibi süratli ve dribbling'i iyi olan iki futbolcu oynadi ve bir sürü tehlike yedigimiz ilk yarida bir tane Telles'in kanadindan atak yemedik. Simdi sira sende.Kaç maçtır atak yemiyoruz?Ayrıca oynadığı maçlarda sol ve sağ kanat oyuncuları kimmiş ona da bakmak lazım.
Aslinda o kadar kötü orta acmiyor ilk geldiginde daha etkili orta aciyordu hatta ama asil sorun ceza sahasina actigi ortaya kafa vuracak oyuncu var mi yok mu sorusu. Birde adam gibi taktiksel varyasyonlarimiz akilli hücum planimiz olsa bu kadar orta acmaz.İlk yarıdaki pas hatalarını sayabilen var mı? Bide ne zaman orta açacak olsa o an zamanı durdurmak istiyorum. O aptalca ortalarına harbi katlanılmıyor artık. Sabri gibi bu da 30 yaşına gelince öğrenir herhalde 1-2 isabetli orta açabilmeyi.
Aslinda o kadar kötü orta acmiyor ilk geldiginde daha etkili orta aciyordu hatta ama asil sorun ceza sahasina actigi ortaya kafa vuracak oyuncu var mi yok mu sorusu. Birde adam gibi taktiksel varyasyonlarimiz akilli hücum planimiz olsa bu kadar orta acmaz.