#13 Alex Telles

Lig macinda Tarik'tan iyi olan Sabri bile atak üstüne atak yiyor son lig macinda Telles'in kanadindan bir tane atak yemedik. Ayrica bu macta Campbell ve Oxlade Chamberlain gibi süratli ve dribbling'i iyi olan iki futbolcu oynadi ve bir sürü tehlike yedigimiz ilk yarida bir tane Telles'in kanadindan atak yemedik. Simdi sira sende.

Ben Telles'in kanatına top taşıdığını hatırlamıyorum hiç Arsenal'in.Zaten Arsenal organize bi atak da geliştirmedi.Hemen hızlı hücümlarla gelip yıktılar bizi.Yoksa Telles birebir kalmadı kimseyle.Ya da ters kademe falan yapmadı hiç.Zaten bütün maç boyunca top bizim ayağımızdaydı ve hep hücümdaydık.

kotuydu bu mac isth fazla sey etmeyelm.

gecen seneki chelsea macinda iyiydi ama

2. yarıyı izlemedim fakat ilk yarıda bizi tarıkın tarafından bitirdiler
debuchy maçın başında kızlığını fena bozdu ama ve adam daha sakatlıktan yeni çıkmış diye duydum
bir de fit olsa kimbilir . . .

Ben Telles'in kanatına top taşıdığını hatırlamıyorum hiç Arsenal'in.Zaten Arsenal organize bi atak da geliştirmedi.Hemen hızlı hücümlarla gelip yıktılar bizi.Yoksa Telles birebir kalmadı kimseyle.Ya da ters kademe falan yapmadı hiç.Zaten bütün maç boyunca top bizim ayağımızdaydı ve hep hücümdaydık.
Çünkü Tarık'ın kanadı otoban yapmaya müsaitti. Telles Tarık gibi sürekli pozisyon hatası yapmıyor nerde duracağını daha iyi biliyor. Adamlar açığı bulduğu anda değerlendiriyor. Ayrıca Telles sol bek gibi oynuyor Tarık kendini sağ açık zannedip geriye bile gelmiyor futboldan bi haber.

Sağlamsa Lassa

Çünkü Tarık'ın kanadı otoban yapmaya müsaitti. Telles Tarık gibi sürekli pozisyon hatası yapmıyor nerde duracağını daha iyi biliyor. Adamlar açığı bulduğu anda değerlendiriyor. Ayrıca Telles sol bek gibi oynuyor Tarık kendini sağ açık zannedip geriye bile gelmiyor futboldan bi haber.

Sağlamsa Lassa

Yapma ya.Telles'in hücümu iyi dersin ona bi şey demem de savunmasına iyi demen düşündürür.Aklın bence Akhisaar maçında çıkarttığı topta kalmış bence

hakan baltanın oynamsındansa bence çok daha iyi ama kendisini özellikle ofansif anlamda geliştirmeli orta şansı bulsa bile rakipten geçiremiyor topu bunlara biraz dikkat etmesi lazım.

Digerlerinden de bi halt olmayacagi icin Telles´i tercih ederim. 6 Milyon basmisiz, en azindan satalim yani.

O yüzden ne olursa olsun, Bruma ve Telles herzaman oynamali. Bu oyunculari en azindan aldigimiz paralara satmamiz gerekir.

tarik veysel gibi oyuncularin yaninda tabiki bir Marcelo gibi gözüküyor, belki takimin en iyi beki ama bonservisi düsünürsek mac icinde verdigi katkiyi eklersek , ilk talibi ciktigi an satmamiz gereken bir oyuncu olarak düsünüyorum

Bruma oynasin diyoruz da Telles mahkumuz bir anlamda. Elimizde bize faydali olacak bir sol bek göremiyorum ben, Hakan Balta ölmüs aglayani yok, TARIK desen SKANDAL!

Bunun da hiçbir özelliği yok. Brezilya'nın en iyi sol beki diyorlardı he he önce orta açmayı öğrensin topal cılız.

gun gectıkce cok daha ıyı olacak.yakında lıge damgasını vurur.

Geri
Üst Alt