- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Bugün orta açmadığı için gayet mutluyum. Zira katlanamıyorum ortalarına. Takım da bunun faydasını gördü zaten. Haybeye giden ortalarıyla hücumlar mahvolmak zorunda kalmadı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tam tersi defansif yönünü geliştirdi son zamanlarda, onun kanadından dikkat et bir kaç maçtır pozisyon vermiyoruz pek Arsenal ilk yarısı dahil. Ofansif anlamda evet pek etkili değil ama önünde iyi bir kanat oyuncusu olsa daha verimli olur. Sneijder çoğu zaman içeriye girdiği için ve zaman zaman defansa dönmediği için pek fazla bindirme yapmıyor ve geride kalıyor. Ortaları vasat ama dağlara taşlara değil.Oynasa birsey degismez. Defansif acidan cok cok cok zayif. Hadi diyelim Türkiye'de idare eder, ama Avrupa maclarinda? Ofansif katkisida minimuma düstü, ortalari vasat.
Hayal kirikligi benim gözümde ama elimizde daha iyisi yok.
Hadi bakalim, ben acikcasi defansif anlamda cok zayif oldugunu düsünüyorum, pozisyon bilgisi dahil. Zaman gösterecek. Ama benim endiselerim zaten Avrupa maclarina yönelik.Bence tam tersi defansif yönünü geliştirdi son zamanlarda, onun kanadından dikkat et bir kaç maçtır pozisyon vermiyoruz pek Arsenal ilk yarısı dahil. Ofansif anlamda evet pek etkili değil ama önünde iyi bir kanat oyuncusu olsa daha verimli olur. Sneijder çoğu zaman içeriye girdiği için ve zaman zaman defansa dönmediği için pek fazla bindirme yapmıyor ve geride kalıyor. Ortaları vasat ama dağlara taşlara değil.
Ben umutluyum açıkçası o boyda olan bir defans oyuncusu için fazla zayıf biraz kuvvetlenmeli. Sezon öncesi iyi çalıştırılmamış geçen sezon ortalama 1 km daha fazla koşuyordu maç başı. Zaten kampın en etkisiz isimlerinden birisi diye haberleri çıkmıştı.
Sağlamsa Lassa
Whoscored'u herşeyde ciddiye almam ama bizim takımda bekler içinde yanılmıyorsam en çok top kapan ve en çok top kesen futbolcu maç başı ortalamalarında. Ben iyi oynadığını söylemiyorum ama defansif anlamda katkısı dikkatimi çekti bir kaç maçtır. Halbuki sezon başı rezil oynuyordu.Hadi bakalim, ben acikcasi defansif anlamda cok zayif oldugunu düsünüyorum, pozisyon bilgisi dahil. Zaman gösterecek. Ama benim endiselerim zaten Avrupa maclarina yönelik.
Riera İspanya Milli takımının en iyi döneminde forma giymiş kaliteli bir isim. Bizde oynarken tempo sorunu vardı yoksa sol kanatta rahat oynardı. Gerçi bek olarak gayet verimliydi Telles şu ana kadar bir Riera performansı veremedi ama kendini geliştireceğine eminim ama hiç bir zaman Riera'da olan oyun zekasına sahip olmaz.Bu herifin geldiğinden beri bi tane iyi maçı yok ya.
Sol bek olmayan Riera buna 5 basar.