#13 Alex Telles

Hucuma katkısı iyi değil maalesef. Uğraşdığı belli ama olmuyor, şimdilik.
Savunma anlamında bende yetersiz buluyordum ama toparlanma var baya eskisine göre.
Daha iyi olmalı ama bu yönde. Hucumda son bölgede gözünü ve aklını kunlanmalı. Ortaları genelikle hepsi rast gele bakmadan atıyor.
Calım denemesin, beceremiyor. Ver kac ile olur ancak onun işi veya ters yön koşmalı robben style. Ama sağ ayağı yok gibi galiba.
Inşallah gelişir yoksa fena patlayacak maddi anlamda elimizde.

sık sık ileriyi düşünmesi iyi ama çok kolay düşüyor ikili mücadelelerde cok zayıf.ayağına gelen her topu orta yapiyor bide.kendini geliştirebilir mi emin değilim.

Olcan Trabzon'da dönem dönem sol bek oynamıstı ve basarılıda olmustu. Bir maclıgına denenebilir.

Eger defansif anlamda iyiyse, ofansif anlamda ne yaptigi hiç de önemli degil bence.

Son maçlarda daha iyi oynamaya basladi.

Duzenli olarak Oynadikca ve sistem oturdukca daha iyi olacaktir.

Riera ile kiyaslamak sacma.

Riera kariyerinin son deminde geldi ve cok buyuk takimlarda oynadi. Bu sebepten dolayi oyun zekasi ve teknigi cok ust duzey bir adamdi.

Telles'in ilk "yurtdisi" tecrubesi ve daha yolun basinda.

Yetenekli oyuncu, son pasa veya ortaya kadar hücum anlaminda gayet etkili. Daha 21 yasinda ve ilk macerasi. Daha iyi olacaktir.

~tap

ilk 11 oynayan bir futbolcuyu su macta sahaya sürüp 90 dakika oynatmak bana mantiksiz geliyor. hafta sonu kesecek mi acaba?

Bu oyunu ile ilk 11 i hak ediyormu acaba sormak lazım yabancı olarak üstelik.

Tellesten ne istiyorsunuz daha iyi oynadi.Daniel Alves gibi birisini ariyorsaniz gidin Barcayi tutun.

Ben hala anlayabilmiş değilim, nasıl bir futbolcu olduğunu. Hep ''Gelişecek'' deniyor da emaresini göremedik, haliyle garantisi de yok.

Bu da tutmayacak gibi, ''PSG ısrarlı'' deniyordu, keşke gerçek olsa...

Gelişecek diyenler neye göre diyor anlamak zor.Çünkü adamın belli bi yeteneği yok ki gelişsin son derece vasat bi bek Brezilyadan kurra usulü 30 bek arasından seçsek bu kadar vasatı geldi diye kurayı çekene kızarım gittik bu adama menajer gazıyla (brezilyanın en iyi genç bekiymiş yersen) 6 milyon verdik.Hadi desek çok hızlı bi oyuncu ama denge problemi var gelişecek yada çok iyi orta açıyor nokta pas atıyor ama defansı zayıf gelişecek ..Ama bunların hiçbiri yok bu oğlanda herşeyi gelişse ortaya yine vasat bi bek çıkıyor Ali Adnan daha iyiydi bundan bak ona dersin hadi bekleyelim topa inanılmaz vuruyor,ortaları iyi ama defansı zayıf gelişecek diye ama Telleste böyle bişey yok.Adamın gelişecek göze çarpan bi özelligi yok en iyi tanım 'Vasat'.

verdiğimiz paraya göre beklentim çok büyük ama sanki biraz balon gibi geliyor bu adam bana. amatör takıma karşı bile göze batan bir futbol göremedim kendisinde

Geri
Üst Alt