#13 Alex Telles

Sabri reisin ortaları bu vitaminsize göre nokta atışı olur.
Savunma desen rakip oyuncular dans ettiriyor vitaminsizi.

Son düzenleme:
Biraz zeka olsaydı gerizekalı olurdu dediğim için 3 gün myc veren adminler online mi ?

Telles hakkında dediklerine katılıyorum:) Tellese hakaretten myc veren adminler,kulüp başkanımıza söven heriflere ceza falan vermiyor.

Bu herifi bize gömen menajere helal olsun.

Son düzenleme:
Bu sıralarda Telles ve Bruma'ya giydirmek moda oldu.Takımda ki tek ve yegane sorun onlarmış gibi lanse ediliyor.
Takipteyiz Telles Reyiz.

Tam 6 kulüp talipmiş!...En iyi teklifi verene yapıştırsalar keşke, sadece hücumu veya sadece defansı iyi olan bir solbek bile buna tercih edilir, güvenilebilecek hiçbir özelliği yok...

Tam 6 kulüp talipmiş!...En iyi teklifi verene yapıştırsalar keşke, sadece hücumu veya sadece defansı iyi olan bir solbek bile buna tercih edilir, güvenilebilecek hiçbir özelliği yok...

6 kulüp talipse fiyat sürekli yükselecek demektir. Hiç beklemediğimiz kadar iyi bir bonservise bile satabiliriz.

İnsua gelmişti onun hücumu buna göre iyiydi. Defansi iyi degildi gitsin demiştim. Şimdi atletico madrid yedeginde duruyor sanirsam.

okadar talip nerden cikti birden? bizim göremedigimizi nasil görmüsler? vasat oyun sergiledi hep
bence bunlar menajer oyunlari..oyuncusunu söz de degerli gösterebilmek icin

Beklentilerin çok altında kaldı. Umarım zarar etmeyiz.

6 milyon euroya ne solbekler alırdık. Her zamanki gibi güzel kakaladılar.

SEN SEN SEN SEN

klas mac cikardin HELAL

Motta'dan kötü diyenler vardı aklıma geldikçe güldüm bu maç :D

Geri
Üst Alt