#13 Alex Telles

Takımda en iyi defansa sahip bek. Tabi Balta'yı saymazsak. Biraz orta çalış ve güçler yolun açık olur.

Biraz güclense ayaklari yere bassa ve ortalari düzeltse aslinda iyi bir bek olur.

Önünde kanat oyuncusu olmadığı (Emre Ç.) halde sol tarafi tek başına idare ediyor. Tebrik edilecek bir performansi var. Surekli oynarsa ve önünde gerçek bir kanat oyuncusu oynarsa daha iyi olacağını düşünüyorum.

★★★》☆

galatasarayda en iyi macini oynadi arkadas biraz da bilincli orta yapmayi ögrense

Kanat oynasa daha faydalı olur. Ben olsam sol tarafı Hakan-Telles yapardım. Hem defans olarak hem de ofans olarak iyi bir ikili olurdu.

Sadece savunmaya odaklanınca sırıtmadı.

savunma olarak bugün rahat bir mac cıkardık. tabi bu savunma icin bir ölcüt olmamalı, neticede bir mac. bu savunma sezonun genelinde bizi perisan etti :(

Hücumda bir şeyler yapabileceği tarzda bir maç değildi ama defansif anlamda oldukça etkili ve müdaheleleri gayet yerindeydi. Bizim takım adına en iyi oyuncularımızdan biriydi bence Chedjou ile birlikte. Üstüne koyarak devam eder umarım.

Hucüma çok az çıktı bu sayede Gökhan Töre'nin en büyük silahı boş alanı kullandırtmadı.

Geri
Üst Alt