#13 Alex Telles

savunma (5/10) : fiziğini kullanan adamlar karşısında sıkıntıya düşüyor , kademe anlayışı eskiye göre iyi Tarık çamdalı görünce evra gibi geliyor göze doğru

hücum (6/10) : abartıldığı kadar hayvan gibi adam geçtiği yok genelde geçmeye çalışıyor sonra topu geriye çekip sneijderle oynuyor,
fiziği bu kadar kötü olmasına rağmen hızlı değil
ortaları isabetsiz
şut atma diye bir özelliği yok çoğu maç denemiyor bile
Isa analis yapiyor beyler gelin

muhteşem Türkçeni konuşturmuşsun yine yancında beğenmiş :D

sadece ufak bir bölümü alıntılaman senin nasıl bir kafa yapısında olduğunun en açık göstergesi

ayrıca bindirmelerinden bir sonuç elde edemememiz de sizin futbol bilginizin göstergesi
hemen hemen aynı kişiler tarık çamdal çöpü için ölüp bitiyordu aynı yorumları yapıyordu

nedionnan

Tek kelime ile Vasat.Ama dün geçmişe göre biraz daha beğendiğimi söyleyeyim.

Bejeke maçı ve bu son maçta muhteşemdi. Kusursuz oynadı şaşırdım tüm önceki söylediklerimi yutturdu bana..Tek sıkıntısı çizgiye inince orta pas tercihi yanlışı ve kötü orta ama bu zamanla düzelir.Sabri 30 undan sonra öğrendi eboue arsenaldeki ilk senesindede böyle son çizgide ..ıçardı sonra çizgiye indiğinde kusursuz oyunculardan oldu.Aferin hep böyle solbeke gerek yok böyle giderse seneye en büyük transfer Telles

Devamlı hücumu düşünen, orta açmasını bilmeyen, bir omuzla yere yıkılan bir bek. Savunmayı da çok boş bırakıyor. Rize olgun hücumu beceremedi dün, bu yüzden defans eksikleri pek gözükmedi.

Yinede yapacak bişey yok. Tarık' dan daha iyi tabi.

GT-I9300 Tapatalk

yav adam sol bek, hücum oyuncusu degil

Avrupa da her bek her maç rahatça 4-5 orta veriyormus gibi konusmayin

tarık çamdal vol 2
eminim onuda çok beğeniyondur

ha savunması tarıktan iyi

bal yapamayan arı

2 gramlık futbol bilgim olduğunu ispatlamak çok kolay

"hayvan gibi adam geçtiğini" iddia etmişsin 3 tane video koyda görelim

rize maçını referans aldıysan futbol bilgisinden bahsetme lütfen çünkü biraz fiziğini kullanan adamların tellesi ne duruma düşürdüğünü biliyoruz

sen ne bekliyorsun cok merak ediyorum ? Bek cikacak orta acacak tamam acacak ama forvet mi var ? Acip rakibe atmaktansa hic orta acmamasi daha yii

Sen gozlerinle izlersen adamlari nasil gectigini nasil sneijder/brumayla uyum sagladini gorursun

kardesim sen gercek misin espiri misin anlamiyorum ? Biz sol bek hasreti cektik yillarca sen sey buldmussun kilsizini ariyorsun ..

ortalari isabetli degil ve belkide ortalari karsilayacak oyuncularimiz yok diye biliiz.
ama benim asil kriterlerim sol bek icin savunma anlyisi ve toplu oyunda takim oyununa katkisiydi.
ve bu 2sinde de baya baya üstüne koyarak gidiyor.
ilk bjk macinda gözüme carpti ki burda saha sartlarindan öyle oldu diyenler oldu ki dedim ola bilir.
bu macda da ama baya etkiliydi. savunmada hava toplarinda sayifligi olsada rakibe rahat vurdurmuyor topa.
Arkadan oyun kurarken cok iyi bence.
özelikle balta-emre-sneijder ile iyi anlasiyor pas trafiginde.

adamdaki göz bana göre üst düzey. Dribblingleri iyi ve pas trafigine müthis giriyor (Sneijder,Melo,Selcuk)

az daha güclü olursa (cabuk düsüyor, hele o tempo ile ceza sahasina girdigi an) ve ortalarini az ayarlarsa müthis olur.

Ivanovic,Kolarov gibi güclü olmasin gerek yok. Coentrao,Alba,Evra tarzi yeterlidir.

yav adam sol bek, hücum oyuncusu degil

Avrupa da her bek her maç rahatça 4-5 orta veriyormus gibi konusmayin

Zıttırık Gökhan-Caner-Sabri bile hücuma çıkıp takıma rahatlatıyor bu lig de. Bizim Telles'den bunları beklememiz abes değil.

Geçmişe göre bir toparlama var. Ben her ne kadar abartıldığını kadar iyi olduğunu düşünmesem de yabancı sınırı olmasa ilk 11'e yazarım. Ama forvet alırsak yerini Balta doldurup en azından defans olarak takımı rahatlatır. Zaten her ikisinin de ofansif yönü çok zayıf.

Bu maçta bile etkili olamadı. Riske girmeyen, bindirme yapmaya korkan yapısıyla Balta'ya özeniyor her halde.

Bindirme yapmaya korkan mı? Ortaları falan kötü diyenleri anlıyorum da bu nedir aga? :asd22:

sen ne bekliyorsun cok merak ediyorum ? Bek cikacak orta acacak tamam acacak ama forvet mi var ? Acip rakibe atmaktansa hic orta acmamasi daha yii

Sen gozlerinle izlersen adamlari nasil gectigini nasil sneijder/brumayla uyum sagladini gorursun

kardesim sen gercek misin espiri misin anlamiyorum ? Biz sol bek hasreti cektik yillarca sen sey buldmussun kilsizini ariyorsun ..

Ben saka falan yapmıyorum ama abartıyosunuz bence

sneijderle brumayla uyumuna laf etmedim zaten isabetli orta yapamıyor dedim ki sabrinin bile kendini geliştirdiğini gördük bu sene

sabri isabetli orta yapıyorda tellese gelince neden adam gibi bir forvet yok diyosunuz

bindirmeleri güzel onada lafım yok bir diğer eksikliği fiziki mücadelelerde yerde kalması

öyle dediğin gibide hayvan gibi adam geçmiyo bence

ha diyosan telles yeterlidir bişey diyemem ama avrupaya çıkınca hüsran oluyoruz kardeş benim beklentim bu

Geri
Üst Alt