#13 Alex Telles

Ben saka falan yapmıyorum ama abartıyosunuz bence

sneijderle brumayla uyumuna laf etmedim zaten isabetli orta yapamıyor dedim ki sabrinin bile kendini geliştirdiğini gördük bu sene

sabri isabetli orta yapıyorda tellese gelince neden adam gibi bir forvet yok diyosunuz

bindirmeleri güzel onada lafım yok bir diğer eksikliği fiziki mücadelelerde yerde kalması

öyle dediğin gibide hayvan gibi adam geçmiyo bence

ha diyosan telles yeterlidir bişey diyemem ama avrupaya çıkınca hüsran oluyoruz kardeş benim beklentim bu

sabri ve orta örnegini vermisin...
sabrinin belki en sayif noktalarindan birisiydi bu konu daha cok degil.
sabrinin yasi kac ?!
tellesin yasi kac ?!
Tellesin gelisimde oldugu ve gelismesi gerektigini az cok hepimiz biliyoruz herhalde. Ama iyi sinyal verdigi son maclarda inkar edemeyiz bence.

sabri ve orta örnegini vermisin...
sabrinin belki en sayif noktalarindan birisiydi bu konu daha cok degil.
sabrinin yasi kac ?!
tellesin yasi kac ?!
Tellesin gelisimde oldugu ve gelismesi gerektigini az cok hepimiz biliyoruz herhalde. Ama iyi sinyal verdigi son maclarda inkar edemeyiz bence.

Gelişmez demedim zaten Fatih kardeş kademe anlayışını geliştirdiğini belirttim zaten

sadece şu anki oyunuyla benşm beklediğim istediğim durumda değil demek istedim :)

ortalarını ve fiziğini geliştirmesi lazım ki müthişti diyelim ;)

ha yerine oynatabileceğimiz daha iyi bir adam da yok onu da söylemeden geçmeyim.

Çakma bek Riera ile kıyas götürmez, Riera oyunumuza çok şey katıyordu. Telles giderek formunu artırıyor ama hala yetersiz. Gelecek sezon daha iyi bir Telles izleyebiliriz diye düşünüyorum.

Gelişmez demedim zaten Fatih kardeş kademe anlayışını geliştirdiğini belirttim zaten

sadece şu anki oyunuyla benşm beklediğim istediğim durumda değil demek istedim :)

ortalarını ve fiziğini geliştirmesi lazım ki müthişti diyelim ;)

ha yerine oynatabileceğimiz daha iyi bir adam da yok onu da söylemeden geçmeyim.

benimde istedigim seviyede degil ama türkiye ligi icin simdiki seviyesi yeterli bence.
Daha önce ligimizde bile dökülüyordu resmen. Daha iyisi de dedigin gibi yok kadroda o mevki icin bizde. ilerde daha iyi olacakdir insallah .

Rize maçında gayet iyiydi. Daha iyi takımlara karşı görmek lazım tabiki.

GSC olarak merak ediyoruz "bu mac" derken hangi mactan bahsettigini? Ayrica bu maci neren ile izledigini merak edenler olmustur?

Bu maç derken 25.01.2015 tarihli Rizespor maçını diyorum. Nerenle okuduysan Rize maçı olduğunu anlamamışsın. Maçı 90 dakika izledim. Ne istersen sorabilirsin maçla ilgili.

Son maçlarda gözle görülür bir gelişme var.Ortaları pek isabetli olmasa da birkaç hafta öncesine kadar daha iyi ancak bizim takımdaki forvetler de yapılan ortaları değerlendirecek tarzda forvetler değil.

telles daha 22 yaşında ve gittikçe iyi oluyo.

Son maçlarda gözle görülür bir gelişme var.Ortaları pek isabetli olmasa da birkaç hafta öncesine kadar daha iyi ancak bizim takımdaki forvetler de yapılan ortaları değerlendirecek tarzda forvetler değil.
Adam devre arasında orta çalışmış belli ama kafa vuracak adam, ceza sahası içinde çoğalan takım olmadıktan sonra ne yazar.

Alex Telles'e bu macta cok is dusecek umarim gorevini iyi bir sekilde yerine getirir bu aksamki macta.

Normal maçlarda 1 Bursa gibi kalburüstü takımlara karşı 2 gol yedirme kapasitesi var Telles'de.

Geri
Üst Alt