#13 Alex Telles

Şuan Rierayı geri getirelim 33 yaşındaki hali bunu 100 e katlar.İşte bu bek bozuntusunun içler acısı durumu bu şuanda.

yediğimiz 2.goldeki pasif hali bana halı saha maçlarını hatırlattı : bitse de gitsek dediğimiz son dakikalarına hani kademede beklersiniz de müdahale etmezsiniz ya amaan gol olursa olsun dersiniz , maç zaten kopmuştur sizin de mecaliniz yoktur..

işte aynen öyle böm böm baktı topa , dibindeki adam da golü çaktı kalemize.

Hep şu Football Manager haltı yüzünden geliyor bunlar başıma. Oynu oynarken mantık basittir, Brezilya'dan Arjantin'den getirirsin 3-5 milyona adamı, 2 sene şov yapar takımda, 30-40 milyona satarsın. Sonra da o parayla kulübe yatırım yaparsın.

Gerçek hayatta ise Türkiye ligi var. Fiziğin olmadan bir hiç olduğun, belirli özelliklerin olmadan futbolunu geliştiremediğin, maçlarda çoğu zaman doldur boşalta başvurduğun, kaos futbolunu oynamak zorunda kaldığın bir lig var. Bu adamda ise ne fizik var, ne öyle müthiş bir gelişme var, ne doldur boşalt yapmanı sağlayacak orta açma yeteneği var, ne de adrenalinle yeteneklerinin ötesine geçebilecek bir yapı var.

Dönüşür mü bambaşka birine? Onu bilemem ama Güney Amerikalı bir İbrahim Üzülmez'e dönüşmesinden korkuyorum.

Hayatimda gordugum en vitaminsiz sol beklerden biri.Bir digeride tarik.Copluge donduk bee

Gelişemeyeceksin anlaşılan. Gelişsen de bizde gelişemeyeceksin. Sene sonu cüzi bir miktara yollanmalı.

Bugünde cok iyi is cikardi. Solu rakiplere felc ediyor bi iki kere haric. Yasinle bir baska oynuyor Telles .

İyyidi. Baya top kesti, savunması gelişiyor sanki.

Gün geçtikte gelişiyor ama rakipte Caner olunca pek beğenemiyorum.

5 para etmez yetersiz bir oyuncu, defansı berbat zaten... ofansta da kötü...ne işe yarıyor anlamadım...beklentimizin altında...diğer mevkileri halledersek bir solbekte almalıyız. ama tabiki forvet bile son günlerde alınır.

Maci korsan yayindan seyretmenin dezavantaji yoksa bu kadar sacma bir yorum yazamaz bir insan..

☆$☆

Geri
Üst Alt