#13 Alex Telles

Tellese 3 milyon euro verecek adam kulübünü kapasın.

Biz 6 verdik mal gibi başımıza gelmeyen kalmadı. Birde 10mu verecekler

O zaman bütün basın boşuna yazıyor her gün milyonlarca kağıt israf oluyor.

Birçok önemli kaynak bu şekilde haber verdi ve bahsetti ; menajeri de böyle açıklama yaptı , sizi inandırmak zorunda değilim.

Aynen öyle oluyor da yapacak bir şey yok, adamlar bunu misyon olarak benimsemişler, yutmak için hazır bir kitle buldukça da veriyorlar coşkuyu; alan memnun, satan daha da memnun!...Juve gibi bu işlerin piri olmuş kulübün, Telles için ciddi rakamlar önerdiğine ait kıytırık haberi mutlak doğru kabul etmek net saflıktır...

Zaman gösterecek über solbekimizin kariyer seyrini, Tarık için yazdığın destanları nasıl unuturum?, bulaşacaksın diye olumsuz mesaj atmaktan çekinir olmuştum alimallah!...

Neyse gereksiz uzadı, neye istiyorsan ona inan, bana ne!...

Riera varkende sövüyordunuz, şimdi mi değere bindi? :)

Benim de pek umudum kalmadı ancak "umarım" gelişir.

Aynen öyle oluyor da yapacak bir şey yok, adamlar bunu misyon olarak benimsemişler, yutmak için hazır bir kitle buldukça da veriyorlar coşkuyu; alan memnun, satan daha da memnun!...Juve gibi bu işlerin piri olmuş kulübün, Telles için ciddi rakamlar önerdiğine ait kıytırık haberi mutlak doğru kabul etmek net saflıktır...

Zaman gösterecek über solbekimizin kariyer seyrini, Tarık için yazdığın destanları nasıl unuturum?, bulaşacaksın diye olumsuz mesaj atmaktan çekinir olmuştum alimallah!...

Neyse gereksiz uzadı, neye istiyorsan ona inan, bana ne!...

Herkesin kendi görüşü , sen neye istiyorsan ona ben neyi istiyorsam ona ;

Telles'i aldığımız 6.15 Mn €'dan fazla bir fiyata satacağımıza inanıyorum ben , zarar etmeyeceğimizi düşünüyorum.

Sen bilirsin , iyi forumlar ...

Riera varkende sövüyordunuz, şimdi mi değere bindi? :)

Benim de pek umudum kalmadı ancak "umarım" gelişir.

Ben Rieranın gittiği tellesin geldiği gün Manciniye sövüp ceza aldım. Başından beri bu apaçiden birşey olmayacağını savundum.

Nıtekim dediğimde çıktı. Aynı şey Hajrovicdede oldu.

Gelecek sene akacaktir Telles... Biraz sabir, ya Sabir...

https://www.youtube.com/watch?v=qow9_gEPi_g
benzin-bidonu--1.jpg

telles bomboş bir futbolcu. yönetim, taraftar baskısı olmasa sneijderi satacaktı sizce tellesi satmamaları mümkün mü? değil 8 milyon 4 milyon euro dahi önerseler direkt satarlardı.

gayet iyi maç çikartti.

Ofansif anlamda bir kaç kez öne gitti

Defansif anlamda yine iyi oynadi.

Keske Bruma'da Telles gibi kendisini gelistirse.

Geri
Üst Alt