#13 Alex Telles

burak-yilmaz-1-copy.jpg

:P

Sırf bu söylediğini göze alınca. Cok gol= iyi topçu.

Sen Burakı iyi ya da kötü topcu olsugunu sırf golleri ile ölcüyorsan ne diyeyim sana recep.

Sen mantıksızlıgı göremiyomusun sence bu sezon telles mi şampiyonluga daha cok katkı verdi burak mı? Ama adam kanlı bıçaklı düşmanı gibi adam ne yaparsa yapsın sürekli kötülüyor adamı. Şahsi bi kin seziyorum eski sevgilisi falan olabilir

Sen mantıksızlıgı göremiyomusun sence bu sezon telles mi şampiyonluga daha cok katkı verdi burak mı? Ama adam kanlı bıçaklı düşmanı gibi adam ne yaparsa yapsın sürekli kötülüyor adamı. Şahsi bi kin seziyorum eski sevgilisi falan olabilir
Bu sezonu gec dünya futbol tarihinde forvetden fazla katki veren solbek yok gibidir..Futbolun meyvesi gol olduguna göre böyle bir kiyas nasil bir mantik arkadasim..Sergen'in güzel bir lafi var"bek star olsa ne yazar,defansi dogru yapsin yeter"..
Tabii senin tam olarak bek mevkiginden beklentine de bagli..

☆$☆

Sezon başından kötü oynuyor.Ayakta duramıyor.Yaptırdıgı penaltı komikti.Umarım 2-3 milyona çakarız birine.

İyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Karşısında ne zaman kıvrak ve hızlı bir oyuncu olsun rezil oluyor.Yaptırdığı penaltı tam amatör işi.Kısaca seneye bu herifle cl de filan oynarsak kevgir oluruz.Sol bek transferi şart bu takıma sağ bek te şart, stoperde.

Umarım İnter'in paket teklifi doğrudur ve 3 oyuncudan 16,5 m € bonservis parasını kazanırız

Bu fırsatı kaçırmamak lazım

Defansif olarak çok gelisti ve gelisiyor, iyi toplar kapiyor ama Orta yapmayı öğrene kadar sürekli eleştirilecektir.

fizik olarak çok kötü 2-3 sene önce Semih'te böyleydi ama bu sene geliştirdi. Telles eğer fiziğini geliştirirse iyi işler yapar ama yapamazsa bundan iyi olmaz.

telles kesinlikle kiralık olarak gönderilmeli yada satılmalı ! bunun tartışılacak bir yönü yok ! süper ligdeki forvet oyuncularıyla bile başa çıkamıyor ş.liginde rezil oluruz gene allah korusun :(

Sezon başından kötü oynuyor.Ayakta duramıyor.Yaptırdıgı penaltı komikti.Umarım 2-3 milyona çakarız birine.

penaltida penaltimi... adam topa degiyor.. Önce yasinki posisyonda penaltiydi.

2-3 aksyon haric yine iyidi bugün.

Sagbek transfer gibi elzem bir hamle dururken solbek istemek sacmaliktan baska bir sey degil..

☆$☆

Ya Recep Allah askina bir sol bekten ne bekliyorsun sen ki Sampiyonluk yolunda katkisini bir FORVET ile kiyasliyorsun? Bence ucuk bir kiyaslama.

Ayrica YUkarida Gökhan abi de sana cevap vermis, görüsüm ayni onun gibi. Tellesin defansi berbat di sezon baslangicindan beri ama bu herif daha 22 yasinda. Bence zaten göze görülür bir düzelme bir gelisme var. Biraz daha ayagi yere saglam basmali. Ben acikcasi memnunum Telles den diyebilirim. Öyle hemen cöp demeye gerek yok.

zamanında riera gibi devşirme bir oyuncu yerine daha iyi oynar diye bu herifi aldık. riera'dan daha iyi oynadığı bir maç yok açıkçası. olcan bile daha iyi oynuyor buna göre. ikisinin de defansı kötü ama olcan'ın en azından ofansif özellikleri var. Gelecek sezon kesinlikle oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Yukarıdaki yorumlarda sağ bek daha elzem denmiş ama sabri ile telles arasında dağlar kadar fark var. Bunu görmemek için kişisel olarak sabri'ye kin gütmek lazım

Geri
Üst Alt