#13 Alex Telles

Ben kötü bulmuyorum. Hatalı çok maçı var ama öncelik olacak kadar elzem değil şu an sol bek. Transferde 6. veya 7. sırada gelir.

Riera gibi spastik, mal bir adamı da övüp durmayın la artık. Herifte futbolun " f " si bile yoktu. Hücum da iki orta yapar, sonra da yan gelip yatardı. Nasıl efsane oldu hala anlamadım.

ya bide bunun için aldığımızda alex de souza mükemmel oyuncu demişti :) brezilyanın gelecekteki sol bekiymiş :oley:

Seni solbek yapanida bize transfer eden zihniyetede tukureyim brezilya pasaportun olmasa kapininonune dahi koyulmazsin ins satilirsinda kurtuluruz senden gordgum en kotu solbek.

Odea üstte bi taraftar var.Bütün maçlarda yaklaşık 10-15 dakika küfür ediyor bu çocuga bağıra çağıra.Hakkaten bu çocukta böle top gibi yuvarlanıyor sahanın içinde.İkili mücadelelerde düşüyor, yerden arkasına bakıp pozisyonu izliyor :D tahmin ediyorum 60 kilo falan.Neredeyse o şişko haliyle Olcan tamamen kesecekti bu çocugu kadrodan.

Brezilya pasaportu var diye oynuyor işte.Victoria vardı Lucescu zamanı.Çok daha iyidi lan bundan :red: Sabri sağ bekte oynarken Tellese laf etme diyenler var.İkisinin takıma katkısını istatiksel olarak araştırın.Sağ bekte Sabriyide görmek istemiyorum.. O ayrı konu. İki bek yüzdeyüz değişmeli.

Semihle paket halinde Inter istiyor deniliyor.Paket yapıp gönderelim hakkaten.

Adam ceza sahasında rakibe tekme attı ya ötesi var mı? Ben takım arkadaşı olsam itiraz etmeye utanırım.

Ligin en kolay geçilen solbeki.

Hazırlık kampında iyi performans sergilemiş, zaten tatilden erken dönmesi de yeni sezon için hırslı olduğuna işaretti. Bu sezon rakibi de var sol bek'te, bence Telles bu sezon iyi bir performans gösterecek. Umutluyum.

Sanırım artık kendisi için PSG yolcusu diyebiliriz.

aynen alexide satin. Seneyede muslera melo sneijder chedjou poldi gitsin. Kadro böyle olsun

-------------------------------------Türk------------------------------------
Sabri---------------Semih--------------------Serdar---------------Carole
------------------------------Hamit-------Selcuk---------------------------
Umut-------------------------------Birlo-----------------------------Yasin
-------------------------------------Burak---------------------------------

Hamza resmen FASO dur. Kimse baska birsey diyemez. Bu nasil bir irkciliktir abi

Bi video vardi. Telles otobüste önde oturuyordu saka yapiyordu herkes gülerken, hamza sanki cenazedeydi gibi bakiyordu. Türklerden birisi baksa gülecek.

Hic utanmiyormusun aldigin Paradan, adamlar senin kanadinin dibine pas atinca bombos kaliyor ve her defasinda arkaya kosuyorsun cok kötü beksin ne defansta ne de ofansifte yardimin dokunuyor

Geri
Üst Alt