#13 Alex Telles

Vasat her zamanki gibi

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla defansif anlamda kanadı folloştu yine, yine telles severler derneği linç edecek ama kimse buna 5ten fazla vermez. 15e satılmasın diyenleri gördükçe gülesim geliyor.

okadar kötümüydü adamim bugün ya ?

En az 15-20 milyona satılmalı falan diyenler vardı forumda.Ulan bu adam orta yapamıyor daha.

şu maçını izledilerse satamayız 4.ligde oynasa sırıtmaz

Gene söylüyorum ben bu adam hakkında çıkan haberlere inanmıyorum bu adam en fazla Hannover 96 'da oynar..Bide kampın en iyisiymiş iyi dediğin adam biraz debelenir be.

ben kulup sahibi olsam bu arkadaşa 1,5 m euro versek mi vermesek mi diye 1 hafta düşünürüm kimse vermez bu adam 7-8 falan

10 Milyon falan teklif edilse bu adam coktan gitmisti zaten. 9-10 Milyon teklif gelecek ve Hamza bunu yollamayacak öyle mi? Bosuna konusuyoruz bence teklif falan yoktur, varsa bile tas catlasa 7 Milyondur.

Zaten o paraya yakin bir miktari da biz ödedik bonservisine.

Klasik kör ölür badem gözlü olur vakası.Telles'te ne gürdükte PSG, Chelsea teklif yapsın.Birde 10 m'e satılmasınmımış.

teleks harbi ne oynadın sen birader, iyi zamanında bile seni beğenmeyen ben, bugün yani söyleyecek laf bulamıyorum. hiç bir tane olumlu bir şey görmedim.

Geri
Üst Alt