#13 Alex Telles

CuPc_12WYAASwad.jpg

Telles iyi diye bas bağırdık burada. Gitmese iyiydi. Telles ve Carole ile üst düzey rekabet içinde beklerimiz olacaktı.

Arsenal gibi mal bir takımın istemesine şaşırmadım bu vasıfsızı

İtalya Futbol Federasyonu, Alex Telles'in İtalya Milli Takımı'nda oynaması için işlemleri başlattı. Telles de bu teklife sıcak bakıyor (tribundergi)

-Tapatalk-

Vallahi şu adamı elimizde bir iki yıl tutabilsek çok iyi olacaktı Bruma&Telles şu ligi varya ağlatırdı ağlatır
Görürsünüz 2-3 yıl sonra dünyanın sayılı sol beklerinden biri olacak yeterki Porto eğitimini tam alsın top class bir topçu olacak potansiyel+yetenek var

Vallahi şu adamı elimizde bir iki yıl tutabilsek çok iyi olacaktı Bruma&Telles şu ligi varya ağlatırdı ağlatır
Görürsünüz 2-3 yıl sonra dünyanın sayılı sol beklerinden biri olacak yeterki Porto eğitimini tam alsın top class bir topçu olacak potansiyel+yetenek var

Hücum anlamında Telles-Sneijder ikilisi çok iyi iş yapıyordu bence.Ben de kalmasını isterdim Telles'in.

-Tapatalk-

Bu sene kalıp iyi işler yapsaydı muhtemelen çift hanelere okuturduk.

ama para lazımdı onu da göz ardı etmeyelim lütfen

Hiçbir özelliği top class seviyede olmayan ve olamayacak bir bek, değişen bir şey yok...

Porto her yıl pek çok futbolcuya yatırım yapıyor, ucuz ya da pahalı. Biz hep astronomik fiyatlarla sattıklarından haberdar oluyoruz; oysa fiyasko ile sonuçlanan transferleri de çokça oluyor, doğal olarak. Totalde her zaman çok büyük kazançlar elde edebiliyor olmaları takdire şayandır elbette...

''Porto her aldığını 5-10 kat fazlasına satıyor, Telles' de öyle olacak'' ezberinden hareketle hayıflanmak yersiz yani; iyi oldu bu fiyata talibinin çıkıp satılması...

Telles topçu felan değil,Brezilyalı ve süratli olduğu için kendini pazarlıyor..
Porto gibi bu işin pirine iyi çaktık Telles'i..

futbol bilgini yesinler, sanki brezilya denen ülke kaldi da... Pele nin torunu diye veriyorlardir o parayi.

Sanki iki sol bek kalsaydi geberecektik.

Ne parası ya.
Para lazım olsa gidip sakat serdara 5 milyon euro vermezdik.

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!
Bursa'ya ödemeler kim bilir kaç taksitle kaç ay vade ile yapılıyor , yurtdışından transfer ettiğimiz adamların parasını ise teminat mektubu ve peşin parayla yapıyoruz .Hala öğrenemediniz şu işi..

futbol bilgini yesinler, sanki brezilya denen ülke kaldi da... Pele nin torunu diye veriyorlardir o parayi.

Sanki iki sol bek kalsaydi geberecektik.

Futbol bilgimi yemesinler,kimseye futboldan çok iyi anladığımı iddia etmem,fikrimi söyledim Telles sana göre çok iyi topçu demek ki..
6.5 milyon € resmen talih kuşudur ki bizde sattık çok da iyi bir iş..

Telles çöpün teki. İyi ki gitti kurtulduk. 6 milyonluk kazığını çıkardı yeter.

Hücum anlamında Telles-Sneijder ikilisi çok iyi iş yapıyordu bence.Ben de kalmasını isterdim Telles'in.

-Tapatalk-

Gerçekten tam kafamdaki brezilyalı sambacı topçu tanımına uyuyordu dar alanda becerisi hızı hücum yeteneği bilek hareketleri takımı genelde hücuma kaldıran ilk isim o oluyordu birde hırslıydıda ilk geldiği beşiktaş ve chelsea maçlarını hayatta unutmam
Böyle Ronaldinho gibi Neymar gibi savruk brezilyalı topçular doğuştan gelen bir adam çalımlama yeteneği olan kidafe gibi bilekleri olan adamları ben ayrı bir severim bunu içinden Lincoln hayranlığım :D Telles'de bu tanıma uyuyordu

3-5-2'nin sol kanadı olur ancak başka da bir bok olmaz bundan.

Geri geri koşmasını özledim ama.

Geri
Üst Alt