Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

O rövaşatayı atarken nasıl sıçradı öyle yav :SS:

bu adam bildigin dengesiz. bu maçta herkesi kesin tereddüte düşürmüştür. çok kolay çalim yiyor. kenan kimse yokmuş gibi geçiyor bunu:o azcik dengeli ol aslanim. schalke maçinda sana muhtaciz.

Son dakkalarda neredeyse pozisyona giriyordu. Drogba ile iyi verkaça girdi. Defansta iyiydi beğendim.

Bu adamla olmaz. İyi bir yedek olur sadece.

Bazi hareketleri dunya da sadece elit stoperlerin yapabilecegi cinsten.Bu adama guvenip tamamen kazanmak lazim:yenieek:

Seni her yerinden öpüyorum lan Adamın dibisin.

Bence çok iyiydi. Semih çalım yediğinde bir şey demiyorsunuz Dany 1 tane çalım yediğinde yetersiz diyorsunuz.

Gekas'ın direğe vurduğu pozisyonda hatası büyük, kademeye giremedi. Bir iki seneye çok iyi bir savunma oyuncusu olacak bence ama şu an Ujfa'nın dönmesine ihtiyacımız var.

sacmalama gnünde idi yıne çok guvenıyor kendıne

yanlız guzel orta actı ılk yarı

Drogba girene kadar sahanın en iyisiydi, genel anlamda da maçın en iyilerindendi..Nazar değmesin gerçekten çok sağlam performanslar sergiliyor, hele o son dakikada Tsubasa vari röveşatasında ağzım açık kaldı

Bu maç kötüydü bence. Gekas'ın kaçırdığı pozisyonlarda hiç yapılmayacak kademe hataları yaptı. Kenan'ı çok kolay geçirdi iki üç kez.

Beğenmiyorum.

Geri
Üst Alt