Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Iyi bi stoper alinsaydi, Dany sol bek bile denene bilirdi..

Dany yi stoper yapamiyor . kademe anlayisi o konuda cok sayif. cizgiye yakin oynat orda is yapar büyük ihtimalde hizi ve fizigi ile. teknigide az cok var adamin. iyi cizgi savunmacisi olur ondan. ama genis alanlik oyuncusu hayata olamaz bu arkadas. o yetenek yok isde zorla olmaz ki.

Dany'e eskiden daha çok kızardım şimdilerde onun bu oyununu içime sindirdim.Adamın yeteneği var tecrübesi yok.Tecrüben eksik olduğunda illa ki hata yaparsın hata yapa yapa doğruyu bulursun.Ama Dany hiç olmadık yer ve zamanda kendisine aşırı güvenmekten hata yapmaya devam ediyor.Böyle üst düzey maçlarda hata yaparsan takımının sonunu hazırlarsın.Ben Dany'nin ileride iş yapacağını düşünüyorum lakin bizim takıma LİDER ve karakterli bir savunma lazım.Zaten Dany'nin yaptığını Semih on misli yapıyor.Çoğu zaman Dany enteresan hareketleriyle Semih'in de oyununu bozuyor.Bize yeni sezonda lider ve yaşı olgunluğa giden bir defans oyuncusu şart.Bu da Serdar Taşçı veya Kolo Toure olsun.Dünyalar bizim olsun.Dany'i de ilk gelen teklifte aldığımız para karşılığında satalım...

dany suçluysa golde melo da suçludur. Ayran delisi gibi sırtın dönük koşturup durursan . bi de pozisyonun geri kalanını kovalamazsan karşı takıma böyle gol hediye edersin işte.Maç boyunca yetersiz buldum meloyu

Ayrıca Dany maçın neredeyse tamamında (golde meloya olan güveninden bahsetmiyorum) hatasız oynadı.Heryeri kapatmaya çalıştı.

Gayet başarılıydı.

Dany'e eskiden daha çok kızardım şimdilerde onun bu oyununu içime sindirdim.Adamın yeteneği var tecrübesi yok.Tecrüben eksik olduğunda illa ki hata yaparsın hata yapa yapa doğruyu bulursun.Ama Dany hiç olmadık yer ve zamanda kendisine aşırı güvenmekten hata yapmaya devam ediyor.Böyle üst düzey maçlarda hata yaparsan takımının sonunu hazırlarsın.Ben Dany'nin ileride iş yapacağını düşünüyorum lakin bizim takıma LİDER ve karakterli bir savunma lazım.Zaten Dany'nin yaptığını Semih on misli yapıyor.Çoğu zaman Dany enteresan hareketleriyle Semih'in de oyununu bozuyor.Bize yeni sezonda lider ve yaşı olgunluğa giden bir defans oyuncusu şart.Bu da Serdar Taşçı veya Kolo Toure olsun.Dünyalar bizim olsun.Dany'i de ilk gelen teklifte aldığımız para karşılığında satalım...

yedektede Zan otursun.. Gitsinler Kjaeri getirsinler

Ya ben futboldan anlamıyorum yada sen başka birşey gördün bu Dany'de, maçı birdaha izlersen en az 7-8 pozisyona gereksiz müdahale yaptı, yani kendi işi olmayan işlere atladı, oyunun düzenini bozdu, bu saydığın adamlarla aynı cümlede bile kullanma kardeş Dany'yi, aradaki fark çok çok çok fazla.

Dany'yi bu adamlarla kıyaslamıyorum ama herkesin hata yapabileceğini belirtmek istedim.. Dany maçta herşeyini verdi beklerin arkasını kapatacağım diye yırtındı..Toz konduramadığımız kendi evladımız Semih maalesef korkarak oynadı ,heyecanlandı.. Ama hiçbirimiz Semihe laf etmiyoruz çünkü o iyi bir oyuncu ve bizim oyuncumuz..Dany'ye karşı inanılmaz bir önyargı var anlamadım gitti ..İnşallah bizden gider baba bir takımda oynar da herkese kapak olur..

Hakli olabilirsin ama Stopersin orda inisiyatif alip Melonun vuracagi kafaya hamle yapiyorsan o topu kazanacagina 100% emin olman lazim.. Cunku sen 1 hata yaptinmi rakip zang diye karsi karsiya kala bilir.. Nitekimde oyle oldu.. Orda Dany kafayi vuraydida rakip takimin kalecisine kadar gitseydi..

Melo diyorsun bende diyorumki.. Rahat pozisyonda orta yapmayip orda gotunu schalkeli oyuncuya dayayan Hamitin sucu bu gol.. Herkezin fikri ayridir..

AslOlanGalatasaray'dir

haklısın aslında hatanın başını hamit çekiyor maalesef..bir dakika içerisinde 3 bariz hata yaparsan hele böyle platformda affetmiyorlar..hamit danny melo kombinasyonu golü yedik..bu seviyede bireysel hatalar minimum olmalı yoksa başarı zor

Tek pozisyon için Danye küfretmek tek kelimeyle insafsızlıktır. Amrabatın hatalı pası 10 kere daha hatalıydı. Ama şansımız vardı ki bu sefer koşanlar Dany ve sabriydiler de kurtardılar pozisyonu. Melonun o pozisyonda Jonesla yan yanaydı Jones topu aldı pasını attı koşusunu yapıp golü attı. Melo yürümedi bile sadece seyretti. Golden dolayı Danye saldıran varsa gidip assın kendini bence.

Tek pozisyon için Danye küfretmek tek kelimeyle insafsızlıktır. Amrabatın hatalı pası 10 kere daha hatalıydı. Ama şansımız vardı ki bu sefer koşanlar Dany ve sabriydiler de kurtardılar pozisyonu. Melonun o pozisyonda Jonesla yan yanaydı Jones topu aldı pasını attı koşusunu yapıp golü attı. Melo yürümedi bile sadece seyretti. Golden dolayı Danye saldıran varsa gidip assın kendini bence.

Maçı dikkatli izlersen Dany sadece topu kaptırmıyor, benzer pozisyonlarda sürekli yanlış yerde duruyor. Melo'nun rahatlıkla alacağı topa 30 metreden gelip bırak demek akıllı adamın yapacağı iş değil. Aynı şeyi defalarca yaptı.

-Topu oyuna sokamaz

-Topla çıkamaz

-Bir tane kafa topu alamaz

-Pozisyon almayı bilmez

Sadece hızıyla oynuyor. O da Avrupa'da sökmüyor.

Bir an önce yedek kulübesine gitmeli. Rotasyon oyuncusundan fazlası olmaz. Ama malesef şimdilik alternatifi yok.

Her topa deli dana gibi zıplamasa iyi olacak. Maç içersinde bir çok kez bu yaptı, nitekim yediğimiz goldede gereksiz bir şekilde topa doğru gitmiş arkasına bakmadan.

Neredeyse her gelen topa bam diye ileri vuruyor, bu da çok kolay top kaybetmemizin sebeplerinden biri.

Maçı dikkatli izlersen Dany sadece topu kaptırmıyor, benzer pozisyonlarda sürekli yanlış yerde duruyor. Melo'nun rahatlıkla alacağı topa 30 metreden gelip bırak demek akıllı adamın yapacağı iş değil. Aynı şeyi defalarca yaptı.

-Topu oyuna sokamaz

-Topla çıkamaz

-Pozisyon almayı bilmez

Bir an önce yedek kulübesine gitmeli. Rotasyon oyuncusundan fazlası olmaz. Ama malesef şimdilik alternatifi yok.

Kafa topunu alamıyor mu ?

bu adam şansa mansa bir kez olsun bekte denense nasıl oynar merak ediyorum.reyiz ilan edilen sabriden minumum 3 kat daha iyi oynayacağına eminimde eboue ile kıyaslayınca nasıl oynar merakım bu?

ben gidip kendimi asayım o zaman hadi görüşürüz.:D

ancak ölmeden önce şunu sormak istiyorum. o topu kafayla schalke ceza sahasına doğru doldursaydı olmaz mıydı? zati ileride kalabalıktık. ayrıca drogba var. son sorum budur.

not: sadece dany değil melo'nun da hatası var. hatta belki riera'nın bile çekip indire bilirdi çünkü. ama fitili o ateşledi çok gereksiz bir pozisyonda. şampiyonlar ligi'nde son 16 oynuyorsan stoperin o hatayı yapmayacak. yapıyorsa da senin stoperin olmayacak.

45.dakikada 2ye 1- 3e 1- 4e 1kalmamız garip gelmiyor mu size

-Topu oyuna sokamaz

-Topla çıkamaz

-Pozisyon almayı bilmez

Evt malesef tespitlerin 100de 100 dogru . #ben bunu aylardir yaziyorum malesef. Dany Galatasarayin stoper degil 1ci lig stoperi bile olamaz bu eksikleri ile malesef. Bu eksikleri hele hele posisyon alma zafiyeti öyle yutulacak bir zafiyet degildir bir stoper icin. Alt yapi eksikligi var dany inin bes belli. bu zafiyetleri öyle kolay kolay ortadan kaldiramaz alt yapisi yoksa dogru dürüst.

Keske olsaydi Dany dogru adam ama zorlada güzelik olmaz ve Galatasaray deneme tahtasi degil hele hele o posisyon icin hic degil. orta sahaya bir genc isim alirsin denersin canin yanmaz bukadar. Stoper merkezi candir takim icin . Zaten ilk11 icin alinmamisdi Dany. Urfi sakatligi sonra crisin isi bitmis durumu dany yi bu takima giris sagladi malesef. yönetimi elestirdigim tek nokta burasi zaten. hoca devre arasinda stoper stoper ve sol bek istedi ama almadilar veya bulamadilar dogru ismi.

arkadaşlar schalke maçındaki hatasından dolayı herkes dany i eleştirmiş.kabul edilebilir yada edilmeyebilir o ayrı mesele o konuda düşünceler saygı duyarım.ama bence genel itibariyle dany nin eksikleri var (hataları diyemem eksik demeyi uygun gördüm) öncelikle kendine aşırı güvenli olmadık yerlerde olmadık işler yapıp riske girebiliyor.o bölgede kaptırılan toplarda başımıza çok büyük işler açabiliyor.ikinci olarak maalesef tecrübeli olmadığı için takımı öne doğru itemiyor.böyle olduğu içinde geçen yıl 45-50 metrede oynanan oyun bu yıl 80-90 metrede oynanıyor.buda takımın performansını çok kötü yönde etkiliyor.takımı bir türlü ileri çıkaramıyor.bence dany ile ilgili en büyük iki problem bu.yoksa oyuncular hata yapar.ben schalke maçında yaptığı hata için birşey diyemem.ama genel olarak eksiklikler varsa asıl sorun ordadır bence.

Kendi ligimizden aldığımız hangi yabancı bize fayda sağladı? Amrabat Dany hepsi fiyasko.....

Bu macta sildim kendisini eskiden bende savunuyordum iyi stoper falan diye ama gökhan>dany

Geri
Üst Alt