Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ronaldo'yu 3 kez perişan etti.Helal olsun cidden büyük savaştı.

Bugün yorum yapacağım tek oyuncu kendisi olacak.Müthiş oynadı müthiş :ayatollah: Diğerleri için de ortak yorumum canları sağolsun.

bugun takimdaki en begendim oyuncuydu :ayatollah:

"Real Madrid'e karşı oynuyorsunuz ve ileride fırsatlar bulup bunları değerlendiremiyorsunuz. Onlardan topu alıp, bir şeyler üretebilmek kolay değil. Önde daha fazla baskı yapmak istedik. Onları tutmak istedik ama başaramadık. İlk golde, Mesut Özil ortada bomboş kaldı ve pasını rahatlıkla verebildi. Bu tarz kaliteli oyuncular bu tip pozisyonları bulduğu zaman affetmiyor. Bunu bir kez daha gördük."

Dany, Real Madrid'le Türk Telekom Arena'da oynayacakları rövanş maçıyla ilgili olarak ise; "İstanbul'da gelecek salı günü oynayacağımız maçta herşeyimizi sahaya koyacağız. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Eğer erken bir gol bulabilirsek, taraftarımızın da yardımıyla şansımızı deneyeceğiz

Semih serbest düşüşteyken Dany üzerine koymaya devam ediyor..

Bu seviyenin adami, ilk SL tecrubesinde bu performansi gosterebiliyorsa bir oyuncu tamamdir

Bu seviyeyle hic bir alakasi olmayan Semih'in yanina degil, Dany'nin yanina gelecek sezon kaliteli bir stoper alinmali, saolsun bu mac bunuda bize ogretti

Dany hata yapa yapa kendini buldu resmen.Adamı sezon sonu iyi paraya satalım derken haksızlık mı yapıyoruz bilemedim...

ronaldoya omzu koyup topu aldığında ağzımdan şu cümle çıktı,seneye 10 a satarız,çok mu abarttım acaba :) bitek ronaldo olsa iyi benzemadanda çok iyi toplar aldı,iyiydi bugun :yenieek:

Aylardir söylüyorum,bu kadroda ideal ikili Dany-Zan

Aylardir söylüyorum,bu kadroda ideal ikili Dany-Zan

hangi zan su yanındaki adama pas atamayan paso doldur bosalt oynayan duran toplarda adamını kacıran ve zırt pırt orası burası cıkan zanmı yapmayın Allah askına bu ve bunun gibi adamlara prim yaptırmayın bunların tedavülden kalmasının zamanı geldide geciyor

Kim getirdiyse allah razı olsun, semih gitsin mersin idmanyurdunda oynasın gs topçusu değil.

hangi zan su yanındaki adama pas atamayan paso doldur bosalt oynayan duran toplarda adamını kacıran ve zırt pırt orası burası cıkan zanmı yapmayın Allah askına bu ve bunun gibi adamlara prim yaptırmayın bunların tedavülden kalmasının zamanı geldide geciyor

Evet,o Zan

tek eksiği hava topları gerisi kusursuz bir savunmacı dany ...

Seviyom seni Caydanlik kelle tek oynayan sensin takimda sen olmasan 5-6 olurdu rahat mac

dany mac seciyor resmen. avrupa maclarinda hemen hemen hepsinde süper oynadi ama lige gelince bomba resmen. kademe hatalari bile yok oluyor avrupa maclarinda. anladiysam arap olayim ya neyse

Hayalet çocuk Casper :cool:

Geri
Üst Alt