Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

arkası boş sandı olur o kadar hemen sallamayın adama o kadarda mac kurtardı özellıkte ŞL.biraz vefalı olun ya.

zan-semih bundan sonra. dany jubilesini oynuyor artik bu macla beraber umarim. yeter ya bin kere oldu bu. Galatasarayda asla ve asla oynayamaz. sezon basindan beri diyorum dany ile olmaz bu is diye.

Real maçından sonra göklere çıkarmadınız mı yapmayın Allah aşkına ya

Yapma kardesim yapma yeter yahu ..lütfen biraz Konsantre ol ..böyle gidersen seneye iyi bir yedekten öteye gidemicen ya. Defansa Drogba tarzi lider biri lazim..Dany iyidir ve bence takimimizdaki en iyi Stoperderdir ama seneye Kral bir Stoper sart

günlük taraftarlara selam olsun.. Gidin kız voleybol maçları izleyin.. Her futbolcu her zaman mükemelle yada herzaman iyi oynucak diye bişeymi var.. Cimbooommm KOOYYY KOOOYYYY KOOOOOOOYYY

Son 4 maç. Seneye 4. stoper olur umarım.

Tek maçtan adama yüklenmek haksızlık olur. Gökhan Zanla pek uyumlu olmadıklarını düşünüyorum.

Tek maçtan adama yüklenmek haksızlık olur. Gökhan Zanla pek uyumlu olmadıklarını düşünüyorum.

tek mac mi?! sana en az 15-20 mac bu sezon sayarim dany sahesinde gol yedigimiz. tamam iyi maclarida vardi ama bukadar hata yapma lüxüne sahip olamaz bir Galatasaray Stoperi.

Kestiği toplar bile rakipte kalıyor. Attığı her adım zarar. Dünyada kaliteli stoper mi kalmadı da bu herife mecburmuşuz gibi davranıyoruz? Defolsun gitsin sezon sonu.

bugün gerçekten kötü

bi madrid maçına bak bide bu maça :/

Geri
Üst Alt