Bu adam ne dengesiz bir şey ya.Saatli bomba gibi ne yapacağı belli değil.Alıcı bulduk mu satmalıyız hemen.

4 hazırlık maçında 1 kendi kalesine gol, 3 penaltıya sebebiyet verme, 1 kırmızı kart, yapılan sayısız pozisyon hatası, pasların yüzde 80'ini rakibe verme, hava toplarında sıfır başarı.. Altyapıdan stoper çıkarıp oynatsan bu kadar zarar vermez en azından.

Ben böyle ilginç bir stoper daha görmedim..

Tapatalk v2

benim bildiğim dany bunlarla yetinmez kırmızı kart yada kendi kalitesine gol bekliyorum.

el_bombas.jpg

4 hazırlık maçında 1 kendi kalesine gol, 3 penaltıya sebebiyet verme, 1 kırmızı kart, yapılan sayısız pozisyon hatası, pasların yüzde 80'ini rakibe verme, hava toplarında sıfır başarı.. Altyapıdan stoper çıkarıp oynatsan bu kadar zarar vermez en azından.

2 kırmızı kart reis.

Adamsın lan...

Takma kafana eleştirileri daha iyi olacaksın.Adam fomsuz, millet burda kovuyor herifi.

Adam ne yapsada tribüne çıkıcağını biliyor.Bu yönden psikolojik düşüş içinde...

Allah belanı verin demirören!!!

Saatli bomba stoperleri hiç sevmem senide sevmedim karaoğlan :mad-49:

Adamsın lan...

Takma kafana eleştirileri daha iyi olacaksın.Adam fomsuz, millet burda kovuyor herifi.

Adam ne yapsada tribüne çıkıcağını biliyor.Bu yönden psikolojik düşüş içinde...

Allah belanı verin demirören!!!

Fatih Terim'in söylemek istediği şey buydu işte. Kendisini kadroya giremeyeceğini düşünen bir yabancı futbolcudan çok fazla verim beklemek saçma olur.

Geri
Üst Alt