Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Bazen aşırı güvenden çok top tutuyor ayağında ve kaybediyor topu bu sorununu çözerse genel durumunu beğendim Dany'nin.Hızı ve hamlelerdeki başarısı iyidi.

Reis iyidi bence.. Semih çok pasifti, bu nedenle Kuyt'ın peşinden hep o gitti.. Kuyt pozisyon şansı çok fazla olan bi oyuncu bu nedenle bikaç pozisyon kaçırdı O'nu.. Daha iyi olacaktır..

bence takıma yeni olmasına rağmen iyidi, zamanla daha da iyi olacaktır. bu maçta ujfa'da oynasa onun da sıfır hata yapacağını zannetmiyorum. geçen sene defansımız bu kadar iyiyse bunda melo'nun katkısı yadsınamaz. takıma tamamen adapte olduktan sonra ve melo'da oyundayken çok daha iyi maçlar çıkaracağını düşünüyorum.

Yani ne çok iyi nede çok kötüydü Semih'le birbirlerini daha iyi tanıdıkları zaman çok daha iyi olcağından şüphe duymuyorum ...

İlk hamlelerde çok etkili, zaten bu özelliği ile dikkat çekiyor. Mücadelesi, hırsı var.

İlk resmi maçına çıkan bir stoper için bence ortalamanın çok üstündeydi.

Sadece biraz riskli oynadığı için hata yapıyor ama Fatih hocayla beraber halledeceklerdir. Ben olsam gözüm kapalı Ujfa'yı keser Dany'i koyarım ama Fatih hoca işini bilir.

Ujfalusi daha çok zorlanırdı Kuyta karşı bence.

kesici özellikleri muhteşem,ilk tepkileride çok iyi.teknik ve güçlü bir oyuncu dany.bu sezon adından sıkça bahsedeceğiz,bence ulfa dan sonra defans bloğunun asıl ismi olabilir.

bravo Dany :tiphat:

Eğer Dany olmasaydı "Gökhan Zan ne zaman hata yapazan" filmi izleyecektik. Sadece hayal edin

Fena değildi ama beklediğim kadar güçlü, çabuk ve hızlı değil.

Dany'nin alınmasının sebebi hızlı olması ki bu maçta da ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösterdi bence.

Tek olumsuz özelliği herkesin ittifak ettiği üzere aşırı özgüveni.

Fena değildi ama beklediğim kadar güçlü, çabuk ve hızlı değil.

abi ne yaptin, ilk yari kimseye gecit vermedi, üstüne yeni takim filan bide karsisinda da Krasic, Sow ve Kuyt filan vardi, bence umdugumdan iyi cikti.

Kuyt ta biseye yaramaz bana göre balli bir gol atti okadar

ben daha iyi dany beklerdim sezon başı olmasına veriyorum. bu akşam ki dany ujfayı kesemez kesinlikle.

Özgüveni basına iş acıyor Adaptasyon sürecini asamamıs ama genel olarak bakarsak iyi sayılırdı 5 üzerinden 3:b5:

çok basit hatalar yapıyor. tekniği iyi olmasına rağmen Bilica tarzı topları kaptırıyor.

az da olsa bu hatalarını gidermeli. Lig için bir ihtimal kaldırılabilir ama şampiyonlar ligi için özellikle bu sezon yetersiz.

umarım kendini geliştirir.

sow'dan yediği çalım kesinlikle kabul edilebilir gibi değil.

Geri
Üst Alt