Defansın arkasına her topu kaçıran,kafa topuyla uzaktan yakından alakası bile olmayan,oyun zekası diplerde bir adam.Kısacası 2.ligi falan hakediyor en fazla

2. golde melonun arkasina neden gittin. aynisini schalke maçindada yaptin. ordada yedik. nediyim bişey demiyorum.

2. golü yedirdi ve sonra iyice batırdı zaten. Futbolu brakıp rehabilitasyon falan görmeli.

o kadar sahip çıktım ama yok abi hep aynı hatalar chedjou - eboue ile maçı aldılar reale verdiler resmen.

Valla bu adam iyi oynuyor diyen varsa artık kalbini kıracağım! O derece yani! Aslında ben bu adama suçu bulmuyorum. Bu adamın böyle olduğu bilindiği halde oynatanda!

Chedjou panpanla beraber tasınızı tarağınızı toplayın defolun gidin bu kadar kötü bir defans tandemi olamaz arkadaş.Eboue'yi de kendinize benzetmeye başladınız.

Ne yapıyon sen la?

Kafan nerde senin? Stoperde ben oynasam öyle saçma saçma hareketler yapmam.

Dany antepten aldığımız yıldız defans oyuncusu!!! (Avatara laf yapmayın üşeniyorum değiştirmeye :D)

Her topa gir anasini satayim, arkana hic bakma.

Forumdan birisiyle birlikte Galatasaray stoperliğine talibim.Chedjou-Dany kadar kötü olamayız heralde di mi?

kendini ne bok saniyo bu sanki gel gorim dunya kupasini fln kazandi gotu havada oynuyo

Geri
Üst Alt