anadolu takımlarının büyük oyuncusu olur ama büyük takım stoperi olarak oynayamaz hele hele yabancı sınırlaması varsa hiç oynayamaz verdiğin emek için genede teşekkurler dany yolun açık olsun.

Türkiye liginden yabancı alınmayacagının en iyi 2 örneği Amrabat ve Dany maliyetleri bonservis olarak 11.5 milyon euro bunların yerine çok daha iyi futbolcular alınabilirdi bir an önce kurtulmak lazım.

fransa piyasasi oldugunu düsünüyorum. en azindan aldigimiz paraya gönderebiliriz bunu.

Risk almasa iyi stoper aslında :DD eğer giderse o efsane twitlerini ve çocuğunu özlerim :cool-96: Ben eğer bir anadolu takımının antrenörü olsamDany ve Amrabat'ı alırdım.2 Kademe ileri götürür ama asla bizim kalitemizde değil.Tahminim Amrabatı Kayseri veya K.Paşa alır.Şota almıştı onu Kayseriye zaten

fransa piyasasi oldugunu düsünüyorum. en azindan aldigimiz paraya gönderebiliriz bunu.

ne fransa pazarisi bunu tanimayan yok orda. Bedavaya versen almaz fransizlar, fransa 4.ligde oynamisti. O seviyede futbolcu ama 4.lig takimlarida bunun parasini su asamada odeyemez. Bunu alacak bi keriz kulup varsa o da anadolu kuluplerinden birisi olur

Risk almasa iyi stoper aslında :DD eğer giderse o efsane twitlerini ve çocuğunu özlerim :cool-96: Ben eğer bir anadolu takımının antrenörü olsamDany ve Amrabat'ı alırdım.2 Kademe ileri götürür ama asla bizim kalitemizde değil.Tahminim Amrabatı Kayseri veya K.Paşa alır.Şota almıştı onu Kayseriye zaten

Kasimpasada zaten yeterince bundan daha iyi yabanci var hücumda. Nah forma bulur orada.

Adam çok hizli beyler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BbZZkOxCUAAVgEg.jpg:large

:ka23:

Amrabat ile birlikte devre arasi satilacaktir. Takimda yeri yok.

aynen teşekkür edilip derhal yollanmalı,boşuna kontejyanı dolduruyor Amrabatla birlikte.....

squidward aynı ya gözler mi benziyor kafada ki kellik+gözler mi andırıyor bilmiyorum :D

çocukların güzel ama senin futbolun güzel değil

Geri
Üst Alt