Oldu mu bu terk edişin, ağlattın kara oğlan :hopelessness: Şimdi kim her maçta bize kalp krizi geçirtecek ha söyle :(

Resmi Aciklama:

Karabukspora sezon sonuna kadar kiralik gitmis

Kardemir Karabükspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Gölbek

BbsCLwXIYAAkk3P.jpg

BQNFc26CYAAf2J7.jpg

BL5gynjCYAA3NfW.jpg

çok tatlı la
BKk0QPCCEAAjMJy.jpg

Galatasaray'ı topcusu değil ancak Chedjou'dan iyi olduğu kesin açık ve net konuşmak lazım... Chedjou kadar rezil bir stoper görmedim keşke Chedjou gitseydi...

vasat bir adam 2-3 milyona gönderebilirdik ama bedavaya kiralamayi uygun gördüler..

Şu yabancıları kiralık gönderme olayı çok gıcık bir durum ya. Tipik Tranzonspor politikası sonra sezon sonu hepsi geri dönünce hurra yabancı çiftliğine dönüyor takım.

Fenere versek bizi şampiyon yapar.

Sen gelme ulan , ama kızın tatlı o kalabilir :encouragement:

Tek sorunu pozisyon bilgisi. Geldigi ilk gün demistim bunu. O gün baya övülüyordu ve herkes tarafindan begeniliyordu kimse masal anlatmasin. Ama hep sonradan aklimiz basimiza gelir.

Manchester macinda berbat oynamisti (ilk mac) ama cikip iyi oynadi diyenler olmustu.

Dany gercekten farkli ve ilginc bir oyuncu. Ikili mücadeleleri cok iyi, üst düzey belkide. Ama bir stoperin en önemli özelligi pozisyon bilgisi olmali. Yoksa ise yaramaz. Bu yüzden Dany ancak yedek olur.

Italya'da yetisseydi elit stoper olabilirdi.

Tek sorunu pozisyon bilgisi. Geldigi ilk gün demistim bunu. O gün baya övülüyordu ve herkes tarafindan begeniliyordu kimse masal anlatmasin. Ama hep sonradan aklimiz basimiza gelir.

Manchester macinda berbat oynamisti (ilk mac) ama cikip iyi oynadi diyenler olmustu.

Dany gercekten farkli ve ilginc bir oyuncu. Ikili mücadeleleri cok iyi, üst düzey belkide. Ama bir stoperin en önemli özelligi pozisyon bilgisi olmali. Yoksa ise yaramaz. Bu yüzden Dany ancak yedek olur.

Italya'da yetisseydi elit stoper olabilirdi.

katılıyorum. Bireysel özelliklerini ben beğeniyorum. Hızlı güçlü 2 li mücadelelerde yıkılmıyor . Ayagı gayet iyi . Ama defans olarak 2 büyük zaafı var.

1-hava hakimiyeti sıfır. kornerler olsun yan toplar olsun kafa topuna çıkmayı kafa vurmayı hiç sevmiyor. Kaç maça çıkdı ben daha bir tane şöyle yükselipde kafa vurdugunu hatırlamıyorum.

2-Dengesiz bazen hızından bazen bilgisizliğinden yada tecrübesizliğinden olmadık yerlerde yanlış müdahaleler yapıyor kimi zaman fazla özgüvenden top kapdırıyor.

Şimdi söyleyeceğimi daha öncede söylemişdim yine takrar edeyim.

Bence danny orta sahada defansif ortasaha olarak denense o pozisyonda oynatılısa çalışdırılıp öğretilse çok ama çok daha fazla faydalı olur.

öküz gibi ciğer var sahada basmadık yer bırakmaz her maç en fazla koşanlardan olur .

Biraz pozisyon bilgisi nerede ne nasıl oynyicağı öğretilse çok ama çok iyi bir defansif ön libero olur düşüncesindeyim.

Sonuçda çok yaşlı bir futbolcu da değil.

Hull city istiyor denildi eğer oraya giderse onun açısından çok daha verimli olur.

Karabükspor Başkanı: Dany ve Galatasaray ile anlaştık. Yarın futbolcuyla sözleşme imzalamayı planlıyoruz.....

Kaynak: NTVSPOR....

HAYIRLI OLSUN.....

Nounkeu D

GS'yi kafasinda bitirmis zaten.. Kiralanacak yüksek ihtimal, DK'da kendini gösterirse en azindan aldigimiz paraya satariz.

Geri
Üst Alt