Mancini: Stoper aradığımız doğru. Dany yarın aramızdan ayrılacak, Antep'e gidiyor. Federasyonun aldığı karardan dolayı burada oynaması zor

Şuna da KAP gelsin artık maç bittiğine göre.

Yazık oldu adama. Gitmesi gereken adam Chedjou bence. Ama onun maliyeti yüksek olduğu için mecbur Dany gitti. Yoksa her zaman diyorum. Dany, Chedjou'dan daha iyi.

Yazık oldu adama. Gitmesi gereken adam Chedjou bence. Ama onun maliyeti yüksek olduğu için mecbur Dany gitti. Yoksa her zaman diyorum. Dany, Chedjou'dan daha iyi.

Dany her mac ölümcül en az iki hatasi var,bunu ligte bir cok macta kalitenle kurtariyorsun ama cl de butür tek hata farkli kaybettiriyor Bize. Dany i 5000 10000 metrede kostur ama Galatasarayin defansinda isi yok.

Dany her mac ölümcül en az iki hatasi var,bunu ligte bir cok macta kalitenle kurtariyorsun ama cl de butür tek hata farkli kaybettiriyor Bize. Dany i 5000 10000 metrede kostur ama Galatasarayin defansinda isi yok.

Ben Dany bizim defans oyuncumuzdur demiyorum. İkisi arasından tercih yapmam gerekirse Dany'yi seçerim. Hata yapma konusuna gelince Chedjou ondan daha beter hatalar yapıyor. Bi bakıyorsun pat diye yanındaki adamı kaçırıyor. Durduk yere pozisyona sokuyor rakibi. Ayrıca Dany geçen sene CL'de gayet başarılı maçlarda çıkardı. M.United ve Real Madrid ile deplasman maçlarımızı bi daha izle istersen. Evet belki yenildik o maçlarda ama defansda tek başına savaştı. Koskoca Ronaldo'yu bile birkaç defa engelledi.

Bunu alanında oynatanında futbol zekası sabriyle eşdeğer.

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

Kl1EXX.jpg

Amatör.

Daha dogrusu: senelik milyonlarca lira verdigimiz bir amatör.

Chedjou > Dany

Satin sunu'da artik dogru dürüst oyuncu alalim, zaten bizi rezil etti Madrid'e karsi.

her maç rakip forvetle 1e 1 kaldığında nasıl oluyorsa aklına ilk çalım geliyor.

nasıl bir defans oyuncusu anlayışıdır anlamak mümkün değil!

sadece sürati var, başka bir numarası yok.

bana kalırsa chedjou ve dany ikisi birlikte gitsinler.

Geri
Üst Alt