Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bu adam hem stoper hem solbek oynadı düşünün...mevkisini çok boşlayabilirdi valla.yaptığı hatalar varsa da adı üstünde ''hem stoper hem solbek ''oynadı. nereye yetişsin nereye...

Yahu Şampiyonlar Ligi'ne adım attığının 7.dk sında kademe hatası yapmış çok mu? Maça nasıl devam ettiği önemli benim için...

anlamıyorum yani büyütüyolar kademe hatasını..

abi adamlar toplu topsuz jet gibi oynuyolar.normaldir yani.

kademe hatası yapmayan stopermi olur.nasıl gol atcak rakip takım.

en iyi stoperleri gördük r.madrid-city maçında.kompany-zabaleta felan yalan oldu.nani,valencia,rvp en az ronaldo kadar hızlıdır yani.

bu adamı ligde sol bek denememiz lazım.elmander oynamazsa yabancı sınırına takılmıyor.

bu hızla azcık teknik olsa bu adam kanat bile oynar.

Ben Dany'ye güvendimi söylemisdi. Iyi mac cikarti kereta.. kolay degil Gaziantep'den Old Trafford'a... Mr Cool resmen

Dany soguk kanli, topu oyuna iyi sokiyor, ve cok cok hizli

26 yas ile, stoper bölgeye genc sayilir.

Bence Semih-Dany ikilisi bize uzun zaman keyif verir..

Bi stoperden ne isterim diye bi liste tutun, alt alta yazın. Bu adamda olmayan özelliği söyleyin ?

Bi stoperden ne isterim diye bi liste tutun, alt alta yazın. Bu adamda olmayan özelliği söyleyin ?

- Nerde duracagi hakinda Özellik. (Futbol Zekasi, Mental, Taktik anlayis)

- Kafa toplari. (ha boyundan dolayi... yoksa o boya ragmen iyi havaya hoplayabiliyor..)

hadi kafa toplarini gecdim.. ilk nokta'da okadar cok abartili degil.. zamanla ve takim uydunda (unutmiyalim Dany cok mac oynamadi geri dörtlü'de) bu eksikliyi giderecek.

Uzun lafin kisasi...Dany'ye güvenelim. Semih ile iyi bi ikili. VE bizim pres'e dayanikli, ofasinf futboluna cok iyi gidiyor, cünkü cok atletik ve cabuk.

Aranızda Dany'i en çok savunan benim..

Yaşı bir defans oyuncusu için genç sayılır...

ASLAN GİBİ OYNADIN....

Dany veya Cris sol bek oynarmı bilemiyorum ama Hakan'a daha fazla ne kadar katlanacağız. Takımın Valdes'i gibi.

Müthiş müthiş.

Golde hatası olsa bile geri kalanında kusursuz oynadı.

Yediğimiz gol Dany'nin hatasından cok şanssızlık. Semih ve Melo kılpayı dokunamadılar topa. Dokunsalardı %100 gol olmayacaktı o pozisyon.

dün takımın en iyisiydi bence.ne kadar doğru bi transfer olduğunu gördük

Tek eksiği kademe,pozisyon alma gibi gözüküyor çok içe gömülüyor gibi,bu eksiğini çalışarak giderirse 10 numara stoper olur,bide Türk yaparsak tadından yenmez,gelecek emin ellerde.

Dün 2 kişilik oynadı. Hem stoper hem sol bek. Bide ona göre performansını değerlendirin:yenieek:

Geri
Üst Alt