Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Takimin bankosudur.

Braga maçıyla birlikte her hafta oynaması lazım.

fatih hoca dany ve semihten vazgeçmemeli.takımın 3.stoperi ise gökhan zandır bence.

Senin o riske girmene kurban olurum ben deli fişek sahada gözlerim seni aradı

valla şu maçtan itibaren fatih hocada anlamıştır.stoperdeki ikilinin semih ve dany olması gerektiğini.

Biraz dengesiz olsada bana göre en iyi stoperimiz.

Daha dikkatli oynarsa zaten türkiyenin en iyi stoperi Semih ile birlikte..

Ben şahsen çok güveniyorum Dany 'ye...

Türkiye'nin en iyi olmasa da en değişik stoperi. Kimsede olmayan özellikler var adamda.

şu rahatsız hareketleri yapmasa birde :) yinede sevdik seni reis.

braga maçında hata yaparsa stopere transfer lazım diye bağırırsınız.

braga maçında hata yaparsa stopere transfer lazım diye bağırırsınız.

bu ara kimsenin ağzından hayırlı bişey çıkmıyo :o merak etme belki akhisarla oynadığımız maçlarda riske girebilir ama ne braga ne de diğer şampiyonlar ligi maçlarında riske girmez.

Ben bu tür laflardan nefret ederim ama bu konuda ilk kez yazacagim.

Dany dün oynaydi o iki gölüde yemezdik. Baska bi gol yiyebilirdik orasi ayri, ama o tarz golleri yemezdik.

Adam Antep´den gelmeseydi, zaaten bizim ergen aslanlar kafayi bozmus olurlari Dany´nin yüzünden.

Ama bu adami cok kücümseyen var. Yapamadi birsey yok. Mac icinde hatalarini bulamayanlarda "nerde duracagini bilmiyor" demeye basliyorlar.

Ben Dany´yi cok begeniyorum. Hatta SU AN BILE Ujfa´dan daha iyi oldugunu söyleyebilirim.

Arada bi risk aliyor, ama öyle yerlerde risk aliyorki, hata yapsa, arkasinda Melo, Eboue, Hakan ve Semih o hatayi telafüz edebilirler. Akhisar macindan haric, ordaki hatasi cok pis olabilirdi, ama olmadi sansi vardi, o kadar da olsun artik.

Dany olsa 2 golüde yemezdik ilk golde eli kıçında adamın orta yapmasını beklemez o ortayı yaptırmaz ,2.golde de hasan kabze topu kontrol dahi edemeden topu ayağından alırdı .Bir defans düşünün adamın orta yapmasını bekliyor ,ağır çekimde çalım yiyor halı sahada olsa ana avrat küfür edilip dışarı atılırdı cris tam bir transfer faciası ah b imparator şu transferide becersen dünyanın en iyisi sen olurdun zaten

Akhisar maçında ceza sahası içine gelen ortayı göğsüyle kontrol edip penaltılık bir pozisyon yaratması sonucu kesik yedi fakat alternatif Cris olunca, Danny'nin Semih'in yanında oynaması gerektiği apaçık ortada.

Geri
Üst Alt