Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

yediğimiz golde koşsa yetişirdi bence

zaten hızlı adam

Birşey söylemek istemiyorum ama kademe bilgilerini geliştirmesi gerek.

Golü yakından izleyenlerden biriydi sanırım antepten gelen yabancıda böyle olur

golu izledigini soyleyebiliriz hakkat

acik alan savunmacisi olarak perf ama yanina bi gritty ve tough s.o.b. lazim

widic tarzi

Antrenman'da top vermiyorlar mı bu adama ? Maçta topla oynamayı çok seviyor. Ciddi dertler açabilir.

Bireysel olarak beklenenden daha faydalı,ama Semih'le birlikte oynarlarsa allak bullak oluyor defans.Ujfalusi'yle iyi bir ikili olabilirlerdi.Cris'le olur mu bilemiyorum.

her maçta en az 1 tane gol yememiz için hata yapıyor oluyor veya olmuyor ama bu hatayı yapıyor. hobisimidr nedir anlamadım.

Hala Antepte oynadığını zannediyor.

Olmaz kardeşim senden bize fayda olmıcak Antep'te değilsin 6pasta kademe mi yapılır.

Olmuyor.

her maçta en az 1 tane gol yememiz için hata yapıyor oluyor veya olmuyor ama bu hatayı yapıyor. hobisimidr nedir anlamadım.

Hocam kimse hızlı mızlı,tank gibi adam demesin.Futbol zekası sıfır bu adamın.Habire abuk subuk hareketler yapıyor,olmadık yerlerde çalım deniyor,topu kapıyor,aferin ne güzel kaptın diyorsun,dan dun oynuyor sonra,topu kaptırıyor,dönen top gol oluyor.İsterse 10 tane pozisyon kurtarsın,bu yaptığı saçma sapan hatalarla,abuk subuk hareketleriyle ve bu futbol zekasıyla asla Galatasaray'da oynayamaz,kimse kusura bakmasın.

Cok gec uyaniyorsunuz. ManU macinda ne oldugu belli olmustu.

Hersey var oyun zekasi yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cok gec uyaniyorsunuz. ManU macinda ne oldugu belli olmustu.

O gün de demiştim ben de,bazı arkadaşlar saçmalama en iyi oyuncumuz o,süper defans,hatasız defans olmaz falan demişti.Her maç böyle bu adam,yaptığı hatalar da insanlık hali diyebileceğin hata değil,saçma sapan hepsi.Bu hatalarla Galatasaray'da oynayamazsın.

Geri
Üst Alt