Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dünyanın en rahat futbolcusudur.Çok soğukkanlı ve umursamaz.İyi midir kötü müdür bilemedim.

Yenilen goller hep aynı bölgelerden. Görünen kısımda ya adam kaçırıyor yada kendi bölgesinde yok. Ama iyi oyuncu diyorlar sanırım ben körüm. Organizasyonu sıfır adamın göbekte ne işi var diye kendi kendime soruyorum sonra Ujfa aklıma geliyor. Çaresizlik mi, değil mi bilemiyorum...

Değişik bir arkadaş henüz çözemedim.3-5-2'nin ortasında oynatıcaksın bunu sağ ve sola bek koycaksın adam her topa çıkıyor.

Yetenekli olmasına yetenekli de kafasız bildiğin.

Bence kafa yok bu adamda,tamam hızlı,atletik ama saatli bomba.

Bir tek birebirlerde çok etkili,ama geniş alanda olsun ,pozisyon bilgisi olsun beni büyük endişelere götürdü.

İnşallah yanılırım ama bütün maç süper oynasa bile ,son dakika da yapar bir hata bir çavul inciri berbat eder tipte bir oyuncu.

Bana kesinlikle güven vermiyor. Dün o saha da ısrarla garip topla oynamalar,geriye pas atmalar deli oldum.

Dünyanın savunma oyuncularından olabilecek kapasitesi olmasına rağmen kafasını kullanmayarak bu şansını kaybediyor.

Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Kayseri maçından sonra ''off müthiş adam xD''lerle dolar buralar.

Şu zeminde bir oyuncu bu kadar eleştirilmemeli....

anca türkiyenin en iyi stoperi olur zaten, dünyanın en iyi stoperleri riskli drumda topu taca atar, dany top yuvarlanmayan sahada çalım atmaya çalışır xD xD

anca türkiyenin en iyi stoperi olur zaten, dünyanın en iyi stoperleri riskli drumda topu taca atar, dany top yuvarlanmayan sahada çalım atmaya çalışır xD xD

DANY ve Emre çolak kadro dışı kalsın o zaman direk böyle futbolcuların Galatasaray'da işi yok. Emre Çolakta çalım atmaya çalıştı

ayrıca yediğimiz golde tehlike bölgesindeki tek adam kapetanos çok akıllı bir koşuyla danyden öncelik alırken , dany düşen yağmur tanelerini izliyordu galiba , stoperimiz dany olursa daha çok "her gelen atak gol oluyor yhaaaa x(" deriz

DANY ve Emre çolak kadro dışı kalsın o zaman direk böyle futbolcuların Galatasaray'da işi yok. Emre Çolakta çalım atmaya çalıştı

Arkadaşım şakamısınız ya:) Biri stoper yani kaleciden sonra gelen adam.Diğeri orta saha.

Savunmak için de bari doğru veriler kullanın.

ayrıca yediğimiz golde tehlike bölgesindeki tek adam kapetanos çok akıllı bir koşuyla danyden öncelik alırken , dany düşen yağmur tanelerini izliyordu galiba , stoperimiz dany olursa daha çok "her gelen atak gol oluyor yhaaaa x(" deriz

Semihin pas hatasını unutmamak lazım yağmurlu havada o zeminde yerden öyle pas verilmez

Koskoca Galatasaray' da oynayacak futbolcu değil.

Bu adama verilen para umurumda değil, işgal ettiği yabancı kontenjanı da.

Elimizde 20 yaşında pırıl pırıl, gencecik, yetenekli bir stoper var, yanında oynayacağı partnerinden öğrenmesi, kendisini geliştirmesi gerekirken rakiple birlikte Dany' yi de tutmak zorunda kalıyor çocuk.

Gökhan Zan bence Dany' den çok daha faydalı olur.

Cris zaten başka bir dava.

Bu kadar basiretsiz stoper transferi yapılmaz.

Devre arasında kaliteli, elit bir stoper alınsın Semih' in yanına.

Koskoca Galatasaray' da oynayacak futbolcu değil.

Bu adama verilen para umurumda değil, işgal ettiği yabancı kontenjanı da.

Elimizde 20 yaşında pırıl pırıl, gencecik, yetenekli bir stoper var, yanında oynayacağı partnerinden öğrenmesi, kendisini geliştirmesi gerekirken rakiple birlikte Dany' yi de tutmak zorunda kalıyor çocuk.

Gökhan Zan bence Dany' den çok daha faydalı olur.

Cris zaten başka bir dava.

Bu kadar basiretsiz stoper transferi yapılmaz.

Devre arasında kaliteli, elit bir stoper alınsın Semih' in yanına.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Yabancı bu adam kontenjan işgal ediyor.Türk olsa sabredelim.Bu paraya daha iyi adam bulabilirdik.

Dany nin atletikliğine aldananlar gerisini goremiyor zaten. Futbolda aklıyla oynayan oyuncu atletik oyuncudan her turlu daha değerlidir. Dany nin kafa futbola calışmıyor arkadaş bukadar basit ama cok atletik eleman.

Geri
Üst Alt