Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Adama hakaret ediliyor resmen topic altında.

Yok beyinsiz yok beyin fonksiyonları duruyor falan. Aferin.

Çok iyi top kesiyor ama Galatasaray'da oynayan bi stoperin düzenli olarak her maç gollük hata yapma lüksü yok.

Her zaman bi lafım vardır bu adam hakkında dünya umrunda değil adamın relax her zaman. Yaşadığı ev allah korusun 8.7 şiddetinde sallansa yatar uyur bu adam tepki bile vermez :D

Ama bişey keşfettim içerde oynadığımız maçlarda genellikle hata yapıyor. Taraftar heyecanlandırıyor sanırım. Deplasmanlarda pek öyle bi sıkıntısı yok

Bu adamdaki özgüven bende olsaydi Almanya basbakani olurdum.

niye her zaman kötü yönlerinden söz ediyorsunuz ki?

birebirde nasıl? müthiş..

hızı nasıl? müthiş.

adam yakalamada nasıl? müthiş..

bir olumsuz özelliği var ki topu ayağında çok tutuyor. onca olumlu yönlerini bırakmış olumsuz tek yöne bakarak laf atıyor bazıları

Bire birde Türkiye'nin en iyi stoperi tartışmasız..

Beğeniyorum stoper dediğin böyle relax olacak :D

Adama hakaret ediliyor resmen topic altında.

Yok beyinsiz yok beyin fonksiyonları duruyor falan. Aferin.

Ben hiç bir futbolcumuza hakaret etmem Sabri dahil.Ama bu adamın sorunları var gibi.Çok hata yapıyor hemde öyle böyle değil.İlk geldiğinde de en çok arka çıkanlardanım.Yahu aldığın topu vur gitsin be kardeşim ne diye aktrasyon yapıyorsun? Bizi de kahrediyor.

hocam anadoludan bize gelen adam havalanıyor artık.. salıyorlar kendilerini..

dany dediğimiz adam antepte topu önündeki ortasaha oyuncusuna vermeye utanırdı yanii. şimdi çalım atmaya falan çalışıyor..

al ver ..sen nesta'mısın kardeşim ??

Adamı izlememişsin belliki bu adamın tarzı hep böyleydi

kendisini dunya nin en iyi stoperi zannetdiyor bu adam

Ne başarısı var da bu kadar kendine güveniyor hayret.

Iyi yönleri daha fazla. Dengesizlikleri var, ama yararli stoper bence Dany.

Semih´in dengesizlikleri cok daha fazla bu sene mesela.

Iyi yönleri daha fazla. Dengesizlikleri var, ama yararli stoper bence Dany.

Semih´in dengesizlikleri cok daha fazla bu sene mesela.

Onur, pozisyon bilgisi sifir. Ve bu stoper icin 1. sirda gelir bence. Yoksa rakip kolay pozsiyon`a girer. Enteresan olan, Dany'in ikili mücadele'leri gercekten cok iyi.

Yani saat'li bomba.

Onur, pozisyon bilgisi sifir. Ve bu stoper icin 1. sirda gelir bence. Yoksa rakip kolay pozsiyon`a girer. Enteresan olan, Dany'in ikili mücadele'leri gercekten cok iyi.

Yani saat'li bomba.

Katiliyorum. Eksik yönleri var. Pozisyon hatasi da yapiyor. O konuda Cris, ikisini de cebinden cikarir.

Semih ve Dany´nin cok eksikleri var. Dany pozisyon hatasi yapmamayi ögrenirse, 10 Milyon´luk stoper olur zaten.

Adamı izlememişsin belliki bu adamın tarzı hep böyleydi

hee bi sen izledin değil mi gaziantepdeki dany'i.. ??

Bir sezon boyunca her maçını izledim ve beğenmiştim.. ama orada farklı oynuyordu. çok iyi mücadele ediyor ( boy dezavantajına rağmen ), top kesiyor ve basit oynuyordu.

bize geldi ve gereksiz yere kendini sevdirmek için göze girmek için amaçsızca atraksiyonlar yapıyor her maç.. al ver senin işin bu.. yeteneğin bu kadar bunu kabul etmesi lazım.. çok iyi oyun kuran bir adam değil zira semih oyun kurmada dany'den daha iyi..

dany'i bize getiren şey hızı,mücadelesi ve iyi hamleleriydi..

bunu hatırlaması gerek..

Geri
Üst Alt