Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Rezil oynuyor. Futbol bilgisi hiç yok.

ilk 2 golü geçtim sadece 3.gole bakın. etrafında kimse yok. yavaş yavaş topla ilerleyip uzun top atıyor. ve bu top karabüklü topçuya gidiyor. o topçu danynin arkasına top atyor ve gol oluyor. acaba ben bu adamn üstüne çokmu gdiyorum diyorum ama yok hayr. bu adamdan hiçbirşey olmaz. tam küfürlük adam. burda etmiyorum emin ol evin içinde bagra bagra ettim. baya bir sesim çıktı. senin o umursamaz halin yokmu delirtiyor beni. git nerdeyse oynuyorsan oyna ama bizim takmdan uzak dur. yeter artık kanser ettin lan beni. kkimseye bukadar sinirlenmedim sabriye bile.

Bu ligden yabancı alınmaz Vol.156566565

cluj maçında gördüğümüz o mükemmel uzaktan şutunu bugünde gösterdi efsanesin harikasın o şutlar muazzam sende müthişsin ödülünde bol bol küfür.

seni savunduğum günlere yazıklar olsun, bu kaçıncı batrdığın maç

Facia ya adam.

Bir futbolcunun güveninin yüksek olması iyi bir şeydir. Ama bu kadar da fazla özgüven nedir ya. Biraz daha dengeli olmak zorunda, hangi takımda olduğunun farkında olmalı.

Yok böyle bir topçu yav. :o

Sinirden gülüyorum ve anlamakta cidden zorlanıyorum.Nasıl bir topçu abi bu?Bu adamın sahada ne yaptığını biri bana söylesin.

Arkadaslar, Dany mukemmel bir stoper cikabilirdi hala da cikabilir. Lakin 2012 Afrika Kupasi'nin yildizlarindan Sol Bamba'nin 600-700 bin Euro ettigi yerde, Turkiye Super Ligin'den Dany Achille Nounkeu'nun 3.3 milyon Euro'ya transfer edilmesi birebir cehalettir. Bunu sezon basi da hep savundum, galibiyetlerden sonra da hep savundum, hep de savunucam. Etmezzz, mumkunati yok.

Yok böyle bir topçu yav. :o

Sinirden gülüyorum ve anlamakta cidden zorlanıyorum.Nasıl bir topçu abi bu?Bu adamın sahada ne yaptığını biri bana söylesin.

geçende demiştim. sahada koltuk olsa oturur birde sigara yakar. okadar rahat bir adam. 3. gole dikkat edin ya adam topu sürüp uzun topla karabüklüye attı topu. o adam asist yaptı danynin arkasına. bizim dany uyuyor. yemin ediyorum tekme tokat dövülesi bir adam. hızlı deniyor birde buna. geçen hafta nduka bu hafta da lua lua rezil kepaze etti. hele ahmet ilhanın pozisyonu var. eboue danyden daha hızlı koşuyor. bir tek boş beleş koşuyor zaten. onuda beceremiyor. tam cinayet sebebi. servet bundan kötü degildi.

maclarda kafasi güzel bu oyuncumuzun hep

geçende demiştim. sahada koltuk olsa oturur birde sigara yakar. okadar rahat bir adam. 3. gole dikkat edin ya adam topu sürüp uzun topla karabüklüye attı topu. o adam asist yaptı danynin arkasına. bizim dany uyuyor. yemin ediyorum tekme tokat dövülesi bir adam. hızlı deniyor birde buna. geçen hafta nduka bu hafta da lua lua rezil kepaze etti. hele ahmet ilhanın pozisyonu var. eboue danyden daha hızlı koşuyor. bir tek boş beleş koşuyor zaten. onuda beceremiyor. tam cinayet sebebi. servet bundan kötü degildi.

ama istikrarlı her maç bir şekilde gol yediriyor birde gerideyken 40 metreden harika(!) şutlar çekiyor müthiş yetenek.

Hemen hemen her maç pozisyon hataları yapıyor ama atletikliğiyle durumu kurtarıyordu. Bugün hızı falan da yetmedi.

Norman Mapeza'dan sonra böyle bir felaket yaşamamıştı GALATASARAY...

ama istikrarlı her maç bir şekilde gol yediriyor birde gerideyken 40 metreden harika(!) şutlar çekiyor müthiş yetenek.

adama boşuna rahat demiyorum. biraz kaygısı olsa 40 metreden şut çekmeye çalışırmı bir defans oyuncusu. cristano ronaldoda o güven yok ordan topa vurmaya.

Bu adam maça içiptemi çıkıyo napıyor anlamadım. Nasıl bir zekadır bu defansta nerde durduğu belli değil hiç olamayacak zamanlarda orta sahadan kaleye şut çeker, kalenin önünde çalım atar.

Geri
Üst Alt