Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

b.kmu vardı aldılar bunu ya,biz niye yurtiçinden yaptık bütün transferleri,tez zamanda yolculamak lazım elemanı,bide savunuyolar su adamı ya,savunulacak hicbi yanı yok,hızlıymıs,ne hızlısı ya,lua lua uctu gecti yanından,nduka follos etti mersin macında,süper kupa macında sow yanından yardırdı,is yok aga bu adamda,talibdie cıkmaz ki bunun

Riske hareketlere girme hacı relax oynuyorsun tamamda, bazen bokunu çıkarıyorsun. Baktın rakip tehlikeli geliyor at ileriye doğdu tac çizgisine doğru ama lamba gibi ortaya gönderme topu. İlk müdehalelerde geç kalma. Az güzel oynada belki kazayla ruslar falan isterse okuturuz iyi paraya :lol:

Hata yapa yapa öğrenir dedik adam hata yapa yapa kredisini bitirecek.Petre ve Tamas'dan bu yana bir oyuncuya bu kadar çok kızmamıştım.Manchester Utd ve deplasmandaki Cluj maçı hariç süründürdü takımı resmen.

Yine buradan kendisine sesleniyorum inşallah beni utandırırsın.Ben utanmaya razıyım yeter ki sen adam gibi oyna:)

Yetenekli ama asli görevini yapmayan bir futbolcu. Yani bu defans oyuncusu değil, soğukkanlı, çalım atabiliyor, güçlü, zeki ama defans oyuncusu değil. Pozisyon bilgisi sıfır adamda.

Yetenekli ama asli görevini yapmayan bir futbolcu. Yani bu defans oyuncusu değil, soğukkanlı, çalım atabiliyor, güçlü, zeki ama defans oyuncusu değil. Pozisyon bilgisi sıfır adamda.

Her ne kadar bu adamdan nefret etsem de eski sistemde libero veya ön libero olur.Stoper asla olamaz dediğin gibi pozisyon bilgisi yok.

Welbeck'i kaçırdığı pozisyon hariç iyiydi

yeni bir stoper alınana kadar hata yapma yeter Dany. gözünü seveyim :yenieek:

Helal Reis seni çekemeyenler yeni çanak anten kursunlar..

Adamsın...

Futboldan anlayan biri sana saygı duyar, elbet eleştirileceksin ama sen saygıyı hak ediyorsun..

gözlerime inanamadim bugünki macta.. bizim dany mi bu diye sordum kendime :eek: aferin agaa:yenieek:

Normal oynadı. İyiye yakın diyebiliriz.

Yerine Toure'mi geldi dedik bir ara resmen. 0 hata ile oynadi. Mükemmel!

konsantre oldumu 0 riskle oynadimi 4-4luk bi stoper oluyor

buyuk mac oyuncusu?

Geri
Üst Alt