Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Bugün at golünü bütün bir hafta konuşulsun

Gaziantep den geldi icin, biraz farkli bakilyior Danny 'ye.

ne bilim, Marseille den fln gelseyde, veya baska bi yabanci kulübdüen, bukadar üstüne gidilmesdi.

Antep'e Toulouse'dan geldi öyle düşünsünler o zaman

fiyat/performans açısından bakıldığı zaman mükemmel bir transfer ... Ki genel anlamda bakıldığı zamanda o gereksiz özgüven fazlalığından kaynaklanan hataları olmasa performansı çok üst düzey ...

Aman Dany'cim abuk subuk işler,Bilica'lıklar yapma bugün.Sana güveniyoruz hadi aslanım.

abuk subuk hareketler yapma yeter. zaten sen de biliyon o hareketleri yapmasan dunyanin en iyi stoperlerinden biri oldugunu. hakim ol kendine, basit oyna. sow'u da parcala

abuk subuk hareketler yapma yeter. zaten sen de biliyon o hareketleri yapmasan dunyanin en iyi stoperlerinden biri oldugunu. hakim ol kendine, basit oyna. sow'u da parcala

abartmayalim kardes, dany kim dünyanin en iyi stoperlerinden biri olmak kim.. realist olun arkadaslar

Bana bak!

Kale sahası içerisinde göğüs istopu yapma!

50 metreden şut atma!

Sağına soluna bakarak oyna!

Hadi başarılar!

Bu maçta kalp krizi geçirirsem sebebi Danydir

Ödüm bokuma karıştı lan bu dengesiz yüzünden, manyak mısın nesin be adam, elim ayağım titreye titreye maç izletti bana. Adam bildiğin C4.

bu maç son maçın olur umarım G.Zan senden kat kat iyi, ilk müdahalelerin her ne kadar iyi olsa ve taraftarı yanıltsada ben beğenmiyorum. Çünkü pozisyon almaktan ve topu çıkarmaktan bi habersin zaten kafa topu hakimiyetin hiç yok bi stoper için büyük handikap. umarım gönderilir sezon sonu. doldum artık arkadaş yeter Zan'ın ne suçu var. Adam her topa çıkıyor

İlk yarıda bazı hataları olsa da, 2. yarı gayet dengeliydi. :yenieek::yenieek:

Bir gün olacak kalpten beni götürecek. Derbi maclarda bu kadar rahat takilan baska bir adam yoktur. :o

Geri
Üst Alt