- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
buyuk ustad 11deki yerini kaybedince
defansimiz yerle yeksan olmus idi
defansimiz yerle yeksan olmus idi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balta nın oğlu Çağrı da bizim altyapıda, o çocuk babasından daha yetenekli ileride iş görebilir.
Başka eski oyuncularımızın çocukları da var mı acaba bizim altyapıda. Sneijderin oğlu demişken ondan topçu olmaz daha çok popçu olur gibi bir hava var.
sent via GSC
Balta nın oğlu Çağrı da bizim altyapıda, o çocuk babasından daha yetenekli ileride iş görebilir.
Başka eski oyuncularımızın çocukları da var mı acaba bizim altyapıda. Sneijderin oğlu demişken ondan topçu olmaz daha çok popçu olur gibi bir hava var.
sent via GSC
Isterse Messi gibi olsun bir daha Belhanda isimli birisini görmek istemiyorum hayatımda.Belhanda'nın oğlu var babasından çok daha iyi.
musleranın oğlan nereye geldik burası neresi gibi bakıyo ya. çok çektirmişler çocuga bir önceki yaşantısında.Bak bundada jr Sneijder deki aynı ifade var. Benim ne işim var burda amk bakışı.
Yanlış oldu yav Musleranın oğlunda vardı o ifade.
Musleranın oğlunda tam rahmetli Kemal Sunal'ın şaşkın surat ifadesi var benceBak bundada jr Sneijder deki aynı ifade var. Benim ne işim var burda amk bakışı.
Yanlış oldu yav Musleranın oğlunda vardı o ifade.
ayhanın oglu hamza cok yetenekli,ortasaha için bi şans kendisiBalta nın oğlu Çağrı da bizim altyapıda, o çocuk babasından daha yetenekli ileride iş görebilir.
sent via GSC