Cevap: # Dany Achille Nounkeu

fotodan heralde

öyle bacak mı olur lan.eğer öyleyse vay volkanın haline :)

[video=dailymotion;xs3oap]https://www.dailymotion.com/video/xs3oap_dany-basyn-toplantysy_sport[/video]

Basın toplantısından anladığım kadarıyla İngilizcesi kötüymüş Dany Reis'in :D

Aslinda cok daha iyi alternatifler vardi. Torino'da oynayan Ogbanna bu sene Seri A'ya cikti.

Aklima nedense Bilica geliyor..

Transfer yapilmis artik ,Hayirlisi olsun. Uzun yillar basarili bir sekilde formamizi giymen dilegiyle..

Dany şah olmuş heralde.

B_e4d664b6689516c8a0132a80f447692f.jpg

532578_399725433418098_618358258_n.jpg

Şanslı adam vesselam. Nereden nereye. Ama haketti. Ben çok beğeniyordum çok mutlu oldum bu transfere. İnanıyorum ki devam ettirecek çizgisini. Volkan sıkıyorsa Dany'i aldır lem :D

Aslinda cok daha iyi alternatifler vardi. Torino'da oynayan Ogbanna bu sene Seri A'ya cikti.

Transfer yapilmis artik ,Hayirlisi olsun. Uzun yillar basarili bir sekilde formamizi giymen dilegiyle..

Gozlemledigim kadariyla, taraftarin ligde en fazla dikkatini ceken stoperdi Dany.

^ harika bi oyuncu oldugu icin :ka21:

öerndigin adama bak . futbol izlemesek belki hak verirdim

çok yoğun bir sezon olacağı için baya maçta şans bulacaktır. Bence taraftarın sevgilisi olur.

Muhteşem bir oyuncu bunu lig başlayınca göreceğiz zaten.

1-Genç olması

2-Fiziğinin güçlü olması ve hızlılığı

3-Ligimizi çok iyi tanıması

4-Başarıya aç olması

5-Kısa vadede yedek kalmayı sorun etmeyecek tipte olması çok iyi bir tercih olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Ufa 34 yaşında,seneye büyük ihtimal sözleşme yenilenmez. Dany bir sene takımı çok iyi tanır ve seneye as oynadığı zaman zorluk çekmez. Seneye yabancı bir stoper alınsa idi uyum sorunu yaşanabilirdi.

Ayrıca CL maçlarında kısmen Semih'in yerine oynaması da muhtemeldir.

Geri
Üst Alt