Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

danyden al haberi Dany Achille Nounkeu ‏@Dany_official_i think in the next days 2 new players will come to florya...

transfer nöbetine giremiyorum cezadan dolayı paylaşılmadıysa 2 tane yeni oyuncu geliyormuş! danny resmi twit hesabı

Fake o..

bu senenin "engin baytar çıkış ödülü" bence dany'e gidecek... far yemiş tavşan gibi bakakalacağız...

ahanda buraya yazıyorum... dünya tarihi ağustos 2012...

oldukça iyi valla : )topu oyuna çok iyi sokuyo.bazen solbekte de oynayabilir.ortasaha oynar mı bilemem. zaten çok gerekmedikçe her iki bölgede de oynamaz. ama dany başarılı olacak.

Fatih baba adam edicek hemde öyle böyle değil Semihle ikisi süpürecek ortalığı.

İyidi bence. Yine çok kötü bir hatası vardı ama iyidi ya. O eski huyunu da bırakır.

En iyi yönü defanstan top çıkarmak fakat kazandığı topları heyecandan herhalde dandun şekilde değerlendirdi. Saymadım ama aşırı pas hatası yaptı.

Cabuk cabuk diyorlardı harbiden de cabuk oyuncuymuş.

2 pozisyonda tak diye girdi adamdan topu söktü aldı.

Topları dağa taşa attı ama daha yeni düzelecektir.

çok hızlı ama Galatasaray'ın stoperi olması için sadece hızlı olması yeterli olmayacaktır,ujfa sakatken formayı vereceğimiz biri şu an için..

dany hızlı bir stoper ama pasları baya isabetsiz gibi geldi bana belkiden heycandan öyle hatalar yapmışdır.

dany hızlı bir stoper ama pasları baya isabetsiz gibi geldi bana belkiden heycandan öyle hatalar yapmışdır.

adam hep defanstan ileriye direkt pozisyon yaraticak paslar atmak istiyor , sorun burda. Yoksa milet gibi ynaindaki arkadasina veremiyor mu saniyorsunuz.

hep daha zorunu, hep daha iyisni yapmak istiyor ki, diger stoperleden bir farkim olsun diyor.

dany nin kötü bir aliskanligi var ama, o da her topa karismak istemesi, "ben bu topu alirim, ben bu topa yetisirim" diye bazen abartip, alakasiz toplara karisiyor, böylece yerini kaybediyor.

brak orda senden önce o topa karisacak, karismak zorunda olan 2 adam var en az.

ama dany süper olacak yinede, cok umutluyum bu cocuktan.

bugun bir önceki maca göre cok daha iyidi defansif olarak, baya top durdurdu.

Geri
Üst Alt