Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Daha takıma alışmadı.

Çok daha iyi olacaktır. :ka21:

bence harika oynadı.

Severim Sogukkanli futbolculari..Ergün Penbe gibi..Eboue Gibi..Zidane Gibi ..Dany de bu isimler gibi ..Müthis Futbolcu olma yolunda cok iyi ilerliyor bence :tiphat:

servet vari hareketler görüyorum ara sıra. bamgüm felan.

ama bu süreci alışma süreci olarak izleyeceğiz. büyük takım havası aldı. kendini geliştirmeye devam ederse ve birazda kendimce hissettiğim heyecanını yenerse bu iş olur gibi

semihin geçen seneki hali çömlük çekiyor biraz.

B_259facb2862ed34af3c9c1e162502cfa.jpg

B_2df3ff8fcf39b5e654a711f2fe892d96.jpg

Fotoğraftan çok güçlü görünüyor Dany.Antep'te hiç izlememiştim.Kupa maçındaki oyununu çok merak ediyorum.

Ama şimdiden buraya yazıyorum,bir hata yapar da gol yersek kimse üstüne gitmemeli.Gs'li oyuncuları harcamaya çalışan bir medya var.

Bu sezon kale önüne çekeceğimiz sete en çok tuğlayı koyan oyunculardan biri olacaktır Dany

40 yıllık Galatasaray'lı gibi oynadı.Hatasını hatırlamıyorum.Çok iyi bir oyuncu almışız. :tiphat:

birebirde çok rahat geçiliyor, şampiyonlar liginde umarım ilk 11 de başlamak zorunda kalmaz, ama tsl için yeterli....

Bence hatalı birkaç pozisyonu vardı.Topu ayağında fazla tutmamalı.2 tane bire bir pozisyonda aynısını yaptı topu kaptırdı.

Onun haricinde ilk temas çok iyi.Markaj çok iyi.Bu fiyata alınabilecek en iyi oyunculardan.

Çok iyi oyun kuruyor pozisyon bilgisi iyi, çabuk ama ikli mücadelede eziliyor bu fizikle oynarsa leşşşşşşşşş

İlk resmi maçına çıkıyor ve böyle sıkıntılı bir maça çıkan bir oyuncu için gayet iyiydi.

Fena oynamadı, Ujfalusi kadar güven vermiyor şimdilik.

fazla iş düşmedi sürati tekniği taymingi iyi ikili mücadelelerde biraz zayıf onu yaparsa tadından yenmez ;)

Geri
Üst Alt