Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Semih ile Dany bir değil.

Biri Altyapımızdan çıkmış gözbebeğimiz. Geçen seneki şampiyonlukta çok önemli bir rol oynamış futbolcumuz. Ayrıca daha yaşı 21.

Diğeri bir anadolu takımından gelmiş. 26yaşında yabancı bir stoper.

İkisi arasında fark olması çok normal.

sacmalik

semihe kizmamak cok dogru, ama daha ligde 1 mac oynamis ve bana göre 1-2 hata haric süpere yakin oynamis adama sallamak, onu Gsye yakistirmamak hata.

ön yarigili oldugunu burdan cok iyi görebiliyoruz, "anadolu takimdan gelen" diyorsun, iste olay bu, yüzden isi zor danynin, amrabatin.

sacmalik

semihe kizmamak cok dogru, ama daha ligde 1 mac oynamis ve bana göre 1-2 hata haric süpere yakin oynamis adama sallamak, onu Gsye yakistirmamak hata.

ön yarigili oldugunu burdan cok iyi görebiliyoruz, "anadolu takimdan gelen" diyorsun, iste olay bu, yüzden isi zor danynin, amrabatin.

Ön yargılıyım zaten.

Benim gözümde Semih Kaya ve Emre Çolak Dany ve Amrabat tan daha değerlidir. Zaten Fatih Hoca da öle düşünüyorki önceliği onlara veriyor.

Unutmayın Emre ve Semih geçen seneden beri oynamıyor bu takımda. 12-13yaşından beri oynuyor. Ve bu noktaya gelmenin bu ülkede ne kadar zor olduğunu biliyoruz. En son alt yapımızdan ne zaman bir stoper çıktı hatırlamıyorum bile. Bülent Korkmazdan sonra çıktımı?

Semih in toleransı ayrıcalığı elbetteki daha fazladır en azından benim görüşüm:tiphat:

Ön yargılıyım zaten.

Benim gözümde Semih Kaya ve Emre Çolak Dany ve Amrabat tan daha değerlidir. Zaten Fatih Hoca da öle düşünüyorki önceliği onlara veriyor.

Unutmayın Emre ve Semih geçen seneden beri oynamıyor bu takımda. 12-13yaşından beri oynuyor. Ve bu noktaya gelmenin bu ülkede ne kadar zor olduğunu biliyoruz. En son alt yapımızdan ne zaman bir stoper çıktı hatırlamıyorum bile. Bülent Korkmazdan sonra çıktımı?

Semih in toleransı ayrıcalığı elbetteki daha fazladır en azından benim görüşüm:tiphat:

Sabri ile Aydın'ı niye yazmadın ? Onlar da alt yapı sonuçta.

bencede artik... Semih-Danny yapmaliyiz.

Biz GS olarak zaten önde basiyoruz...defans hatti baya önde oliyor... hem Semih hem Danny cabuk oyuncular..

Sabri ile Aydın'ı niye yazmadın ? Onlar da alt yapı sonuçta.

1.Bir günden bir güne gitsin demedim

2.İki aynı güçteki futbolcudan altyapıdan olanın tercih edilmesi gerektiğini savunuyorum. Sabriyle Eboue kıyas dahi edilemez.Aydında da kendini çok geliştirdi Fatih Hoca saolsun oldukça sık süre alıyor. Dün hoca onu kurtarıcılardan biri olarak soktu. Ölü torağını attı üzerinden. Aydından da memnunum.

İlla hepsi ilk 11de oynucak diye bişi yok. Ama iyiyse önü açıksa destek olmamız lazım

1.Bir günden bir güne gitsin demedim

2.İki aynı güçteki futbolcudan altyapıdan olanın tercih edilmesi gerektiğini savunuyorum. Sabriyle Eboue kıyas dahi edilemez.Aydında da kendini çok geliştirdi Fatih Hoca saolsun oldukça sık süre alıyor. Dün hoca onu kurtarıcılardan biri olarak soktu. Ölü torağını attı üzerinden. Aydından da memnunum.

İlla hepsi ilk 11de oynucak diye bişi yok. Ama iyiyse önü açıksa destek olmamız lazım

Dostum destek olup olmama meselesi değil problem. Dany yabancı bir futbolcu olsada bu adamada en az onlar kadar değer verilmelidir. Yetenekli bir futbolcu bunu görmezden gelemeyiz. Semih benim gözümde en iyi yerli defans ama Dany'de en iyi yabancı defans. Ayırt edemem.

Dostum destek olup olmama meselesi değil problem. Dany yabancı bir futbolcu olsada bu adamada en az onlar kadar değer verilmelidir. Yetenekli bir futbolcu bunu görmezden gelemeyiz. Semih benim gözümde en iyi yerli defans ama Dany'de en iyi yabancı defans. Ayırt edemem.

Aynı değeri vermek için bence erken, Semih 2 senedir bize katkı veriyor, ayrıca ben de alt yapıdan çıkmış gencecik bir yeteneğimize daha fazla tolerans gösterilmesi taraftarıyım.

Elbet sürekli hata yapsa bile onu Dany'nin önüne koymak doğru olmaz, ancak kredisi en azından benim gözümde oldukça fazladır, hele genç bir stoperi kazanmak, özellikle büyük takımda çok zor.

Aynı değeri vermek için bence erken, Semih 2 senedir bize katkı veriyor, ayrıca ben de alt yapıdan çıkmış gencecik bir yeteneğimize daha fazla tolerans gösterilmesi taraftarıyım.

Elbet sürekli hata yapsa bile onu Dany'nin önüne koymak doğru olmaz, ancak kredisi en azından benim gözümde oldukça fazladır, hele genç bir stoperi kazanmak, özellikle büyük takımda çok zor.

Ben Semih'i artık olmuş görüyorum. Ömer Toprak'tan da daha iyi olduğunu son milli maçta göstermişti. Tabiki Semih'in kredisi fazladır ama artık son derece tecrübeli bir futbolcu oldu Semih. Sayısız derbi oynadı 1 sene içerisinde üst üste. Milli takıma seçildi oynadı artık bundan aşağısını istesede yapamaz. Bu kadar genç olmasına rağmen açık ara Türkiye'nin en iyi stoperi olarak görüyorum. Lakin Dany'ide yabancılar içerisinde aynı değerde görüyorum.

Sol bek performansını merak ediyorum. Bana kalırsa Hakan'dan çok daha iyi oynar.

Geçen maç olsa Holosko'nun ilk golünde topa yetişirdi,Ujfa reis ağır kaldı.

Beyler niye zorlama hevesine girdiniz gene, stoper için alındı adam, o kadar lazım olduğuna göre transfer yapmamız lazım sol bek için.

Ya ben Dany nin 2maçını izledim bizde. Bikaçtanede Anteteykenki maçını izledim. Adam bildiğin elinde meşaleyle barut arayan bi adam.

Çok rahat bir adam ama fazla rahat ben açıkçası bu transferi beğenmiyorum. Amaç Türkiyedeki en iyi yabancı stoperi almak olmamalı bide. Dünyadaki en iyi 10-20stoperden birini alıp ujfalusi yi yedek bırakabilmeliydik. Şuan ben Dany Ujfa dan daha iyi diyemiyorum.

ne olcak peki böyle şampiyonlar liginde . kalbur ederler . kim . var türk sağlam defans kimi almalı . . hakan baltanın alternatifi yok eboue kötüydü . alternatifi sabri hamit düzelmedi amrabat daha belli değil . selçuk gcen seneki gibi değil . muslerada öyle . gecen seneki takım bozlmş durmda

ne olcak peki böyle şampiyonlar liginde . kalbur ederler . kim . var türk sağlam defans kimi almalı . . hakan baltanın alternatifi yok eboue kötüydü . alternatifi sabri hamit düzelmedi amrabat daha belli değil . selçuk gcen seneki gibi değil . muslerada öyle . gecen seneki takım bozlmş durmda

Selçuk geçen seneki gibi derken sadece frikik konusunda demişsindir umarım ki daha fırsatı da olmadı.

Daha ne yapması gerek adamın.

Saçma bir analiz olmuş ve sadece skor analizi olmuş..

serseri mayin gibi basimizi cok yakacak goreceksiniz , Ujfa da ilk geldigi gibi degil hatta kafa toplarinda bile sikinti var

Semih haricindeki 3 stopere de guvenmiyorum

haftasonu mecburen 11de.basit oynarsa çok iyi oyun çıkarır.

Beyler, Melo gelince dertler bitecek. Dany ve Semih'in performansları tavan yapacak. Ama öncelikle Melo geri gelmeli.

Ben bu adama güveniyorum Semih - Dany bu işi götürür kimsenin şüphesi olmasın. Herşeyde bir hayır vardır. İki tane hızlı ve seri stoperimiz oldu. Dany ayrıca oyun kurma açısından daha iyi ve ayağına bence hakim. Tek handikapı topla oynamayı seviyor biraz. Ama bu da kendine güveninden.

semih ve dany. 2 side tez canlı oyuncular yani öne çabuk atılıp hamle yapıyorlar. aynı stilde oyuncu gibiler. dany maçın yarısını iyi oynasada diger yarısında sanki her an bombayı patlatcakmış gibi geliyor. bakalım bir kaç maç daha izleyelim. sonra nasıl bişey oldugunun kararını veririz danynin.

Geri
Üst Alt