Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

dany i fener ve bu bursa maçında izledim ikisinde de çok beğendim. millette bi ön yargı var sanki. çok kritik müdahaleleri var.

ön yargi kesin var, hem dany konusunda, hem amrabat konusunda

adam simdiy ekadar oynadigi tüm maclarda süpere ykin oynadi, 1-2 hata yapti mi, evet yapti ama genel olarka baktiginda süpere yakin performans ortaya koydu

birtek kafa toplarda biraz etkisiz gibi, yoksa 10 numara

dany varken normal bir gol pozisyonu verip gol yedik mi?

ben hatirlamiyorum

ön yargi kesin var, hem dany konusunda, hem amrabat konusunda

adam simdiy ekadar oynadigi tüm maclarda süpere ykin oynadi, 1-2 hata yapti mi, evet yapti ama genel olarka baktiginda süpere yakin performans ortaya koydu

birtek kafa toplarda biraz etkisiz gibi, yoksa 10 numara

dany varken normal bir gol pozisyonu verip gol yedik mi?

ben hatirlamiyorum

:tiphat:

Kasımpaşa maçındaki kadar hatalı ve riskli oynamadı çokta iyiydi.

Acaba benmi baska bir mac izliyorum yada sirf oyuncuyu korumak icinmi övüyorsunuz bilemiyorum ama Dany cok kötü. Ikili mücadele de fena degil, ama topu oyuna sokma, kademe anlayisi sifir. Nerde duracagini bile bilmiyor. Sacma kosular yapiyor. Bu is Danny ile yürümez.

Acaba benmi baska bir mac izliyorum yada sirf oyuncuyu korumak icinmi övüyorsunuz bilemiyorum ama Dany cok kötü. Ikili mücadele de fena degil, ama topu oyuna sokma, kademe anlayisi sifir. Nerde duracagini bile bilmiyor. Sacma kosular yapiyor. Bu is Danny ile yürümez.
bazen yerini alamıyo gerçektende ama daha ligde 2.maçı..uyum sağlamaya çalışıyo bi yandan da. bu lig için yeterli dany.

aslinda herkes ayni maci izliyor, ama sen ön yargili baktigin icin adama, hep ve tek olumsuz yanlarini yakalamaya calisiyorsun, genel performansina göre yorum yapamiyorsun cok basit yani olay.

10 10'luk adam olsa, zaten su an avrupanin büyük takimlarinda, degeri 15 milyon euro olan biriydi dany.

ayrica degerlendirme yaparken, bu gezegenin en iyi stoperlerinin maclarina bakin, hatasiz, 10 10'luk mac cikaran bir tane stoper bulursan, helal olsun sana.

böyle devam.

bazen yerini alamıyo gerçektende ama daha ligde 2.maçı..uyum sağlamaya çalışıyo bi yandan da. bu lig için yeterli dany.

Yazacaktim, lig'de oynayabilir, ama CL`de asla. Bu bence uyum ile alakasi yok. Bir stoper nerde duracagini bilemezmi? Dün mesela arkasindan iki oyuncu ceza sahasina kosu yapiyor, Dany ayakta uyuyor. Bi bakiyorum, Dany sag bek, sol bek`de takiliyor. Erken cikiyor ve müdahele etmeye calisiyor ama yaptigi büyük risk.

aslinda herkes ayni maci izliyor, ama sen ön yargili baktigin icin adama, hep ve tek olumsuz yanlarini yakalamaya calisiyorsun, genel performansina göre yorum yapamiyorsun cok basit yani olay.

10 10'luk adam olsa, zaten su an avrupanin büyük takimlarinda, degeri 15 milyon euro olan biriydi dany.

ayrica degerlendirme yaparken, bu gezegenin en iyi stoperlerinin maclarina bakin, hatasiz, 10 10'luk mac cikaran bir tane stoper bulursan, helal olsun sana.

Tabi hata yapacak, ama Dany sanki hic stoper oynamamis gibi davraniyor. Ben bu adami Antep`te izledim ve hazirlik döneminden beri izliyorum. Acikcasi oynadigi her mac iki üc kritik hata yapti diye düsünüyorum. Neyse sen nasil istiyorsan öyle yaklas bu oyuncuya. Sadece ben sonra is isten gectikten sonra keske demek istemiyorum. Stoper sart, Dany CL`de oynamasin ilk 11`de

Tabi hata yapacak, ama Dany sanki hic stoper oynamamis gibi davraniyor. Ben bu adami Antep`te izledim ve hazirlik döneminden beri izliyorum. Acikcasi oynadigi her mac iki üc kritik hata yapti diye düsünüyorum. Neyse sen nasil istiyorsan öyle yaklas bu oyuncuya. Sadece ben sonra is isten gectikten sonra keske demek istemiyorum. Stoper sart, Dany CL`de oynamasin ilk 11`de

is isten gectikten sonra derken?

tabiki gün gelecek dany yuzunden mac kaybedicegiz, puan kaybedicegiz, gecen sene semih yuzunden kaybetmedik mi? Urfa yuzunden kaybetmedik mi?

sen bir an önce hata yapsinda, bizi yaksinda, hakli cikayim, forumd akapaklari takayim diye can atiyorsundur simdi kim bilir :asd:

transfer olayina gelince, bende kesinlikle stoper alinmali diyorum, hocada diyor, bunu demeyen bir Galatasarayliyi bulmak nerdeyse imkansiz.

ama danyede güveniyorum, su 3 hafta maclari, kupa maci vede hazirlik maclarin abakiyorum , semih, urfa ve danye bakiyorum, ve genel bir perormans degerlendirmesi yapiyorum, sonuc: dany acik ara en iyisi oldu, en formaki stoperimiz su an.

sen cok acayip bir adamsin, sirf bk atmak icin topcularimiza vede milletle tartismak icin giriyorsun sanirim foruma.

Öyle olsaydi simdiye Dany`yi kesip atmistim. Cok kötü oynadi, hem Kasimpasa macinda hem Bursa macinda. Neyse sen nasil istersen öyle düsün.

M.United maçı sınav maçı olur.Orada iyi oynarsa iyidir, kötü oynarsa kötüdür.

M.United maçı sınav maçı olur.Orada iyi oynarsa iyidir, kötü oynarsa kötüdür.

Bence olaya öyle bakilmamali. O macta kötü diye, kötü futbolcu demeyelim ve de tersi.

Ama yaptiklari hatalar ortada. Dedigim gibi bana gör ikili mücadelelerde iyi, sorun yok, ama nerde ve nasil duracagini, oyun kurma ve kademe anlayisi hic iyi degil bence.

Bence olaya öyle bakilmamali. O macta kötü diye, kötü futbolcu demeyelim ve de tersi.

Ama yaptiklari hatalar ortada. Dedigim gibi bana gör ikili mücadelelerde iyi, sorun yok, ama nerde ve nasil duracagini, oyun kurma ve kademe anlayisi hic iyi degil bence.

Altını çizdiğim yere Fatih hoca ve ekibi el atar merak etme. Bu adam süper diyorum başka da söze gerek yok.

Bu adam iyi olduğu sürece kesmemek lazım.Cris geldi diye direk 11'e koymaz umarım hoca.

[video=youtube;vnAo5kOAA78]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vnAo5kOAA78[/video]

cris bence hem semihle hem de danyle güzel maçlar çıkarcak.

Hayvani bir hızı var. :D

Geri
Üst Alt