Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bazilari sirf bu hata disinda cok iyi oynadi diyor ya ..kafayi yicem bir gün...Dany 1 hata yapiyor digerler 15 hata yapiyor..birakin adamda kusur aramayi

illahaki bir hata buluyorsunuz..Semih,Emre,Hamit,Melo da dün bolca hatalar yaptilar sonucunda 100% Pozisyonlar olustu..

Dany Mükemmel bir Stoper olucak ve günden günede oluyor..Elimizde tutmak zor olacak yazin bir kenera

Dany kotu demiyoruz reis, golde hata yapti diyoruz.. onun disinda guzel top oynadi ilk 10 dakika disinda.. ben Dany - Semih ikilisine tavim.. Cris'i felan istemiyorum.. Crisi oynatip ne kazanacagiz? Dany - Semih ikilisini oynatarak bi 5 sene minimum kazaniriz..

Dün çok iyiydi ve o özgüveninin verdiği topla çok oynama hatalarını genel olarak yapmadı,çok beğendim.Daha da iyi olacak inş..

fatih terim çok doğru bi karar verdiğini gösterdi yine

dany çevikliğiyle fark yarattı

dün ileriye şişirdiği saçma sapan toplar haricinde çok beğendim. golde biraz sıkıntı vardı yapacak bişey yok. takımda eboue hamit ve melo dışında CL oynayan adam yoktu yanılmıyorsam.

İyi oyuncu lafım yok.

Ama kendine aşırı güveniyor ve bu güveni bir gün patlayacak elinde.

Tehlikeli bölgelerimizde ayağında top varken, vurup uzaklaştırmak yerine, saçma sapan hızlanıp ileri çıkmaya çalışıyor 1-2 defa da kaptırdı zaten. Bir gün kapanlardan birisi affetmeyecek bu hatayı.

Bu tarz hareketleri bırakması lazım.

Dany dün çok iyiydi ama Semih'la hala uyum sağlayamadı. Beraber çok oynamadılar zaten. Cris gerekmediğince oynamayabilir. Hakan Balta her pozisyonda geçildi Valencia tarafından. Bu da defansın hata yapma oranını arttırıyor haliyle.

Dany 'yi sol bek deneyelim Cris stoper oynasın, balta kadar kötü olamaz bence.. :yenieek:

Cris-Semih ortada Dany solda oynasın.İyi defansımız olur

Dany´den sol bekte ne beklediginizi pek anlamadim. Sadece kanat oyunculari durdurmasini mi istiyorsunuz?

Hücum anlaminda hicbir faydasi olmaz ki Dany´nin. Hakan cok yeterli olmayabilir, ama ileri geri isini yapmaya calisiyor.

Dany bunlari yapamaz bence

abi müthis hızlı tüm acıkları kapatıyor yaa hava topların da cok iyiydi birebirlerde de cok iyiydi.Helal olsun İmparatora cok cok iyi düsünmüss valla

herkes yerinde oynasın fantaziye gerek yok :b5::b5::b5:

Dany´den sol bekte ne beklediginizi pek anlamadim. Sadece kanat oyunculari durdurmasini mi istiyorsunuz?

Hücum anlaminda hicbir faydasi olmaz ki Dany´nin. Hakan cok yeterli olmayabilir, ama ileri geri isini yapmaya calisiyor.

Savunmayı da hücumu da Baltadan kat kat iyi yapar.Hakan hücumda ne yapıyor ki zaten

ben dany sol bekte oynasin diyenlerden degilim ama Allah askina, hakan balta ilerde ne yapmaya calisiyor ki, dany yapamaz diyorsun?

dany nin ölüsü hakandan iyi is yapar ilerde, cunku adamin paslari hakandan 3 kat daha iyi, hiz . fizik olarak konusmaya gerek yok sanirim.

hakan ileriye cikmasin diye dua ediyor millet, cunku onun ayagina giden her top kayip, hic bir topu olumlu kullanamiyor ofansta, hatta brak ofansi, cikarken, bizim yari sahamizdan amrabatla paslasamiyor pas alis verisini bile yapamiyor.

dany oynasin sol bekte hic bir zaman demdim ama hakanin ileri geri birseyler yapmaya calismasa keske, geride beklese keske, hic topa karissmasa..

Iyi oynadi ama golde buyuk hatasi var,pozisyon hatasi yapti yine.

Sizin mantıkla Usain Bolt dünyanın en iyi oyuncusu olur. Güldürmeyin kendinizi millete, her pozisyonun kendine göre pozisyon bilgisi var. Sen Sırf hızlı ve iyi pas yapıyor diye stoper adamı bek e koyarsan daha da delik deşik olur orası.

Geri
Üst Alt