Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Sizin mantıkla Usain Bolt dünyanın en iyi oyuncusu olur. Güldürmeyin kendinizi millete, her pozisyonun kendine göre pozisyon bilgisi var. Sen Sırf hızlı ve iyi pas yapıyor diye stoper adamı bek e koyarsan daha da delik deşik olur orası.

Hakan Balta'nın pozisyon bilgisi varsa bile yavaşsan bir anlamı yok. Usain Bolt örneği ne anlamsız. Ben de Manu maçlarını izledim bu sezon; böyle bir şey görmedim. Maçı izlerken Valencia'ya geliyor top ve bir hızlandı mı bitti. Pozisyon bilgisi olsa ne yazar.

Yahu Dany çok iyiydi de solbek olmak için hız ve çabukluk yetmez ki :o adam defans oyuncusu olduğu için haliyle top tekniği yok, fantaziye gerek yok bu adam bu takımın efsanelerinden olacak zamanla stoperde..

Dany rakip sahada top kaybetse bile 2 saniyede kendi ceza sahasına koşacak kadar hızlı ve azimlidir topa küsmez ve sakatlanmış numarası çekmez Hakan gibi.

Dany rakip sahada top kaybetse bile 2 saniyede kendi ceza sahasına koşacak kadar hızlı ve azimlidir topa küsmez ve sakatlanmış numarası çekmez Hakan gibi.

bende bu yuzden hakana göre hiz ve fizik olarak daha iyi dedim

yoksa hizli oldugu icin solbekte oynasin falan demiyorum

ben zaten solbekte oynasin hic demiyorum, sadece onur hakan ilerde birseyler yapmaya calisiyor diyince, hakanin yaptiklarindna fazlasini yapar dany dedim, hakani elestiriyorum ynai

cunku hiz , fizik olarak vede pas alis verisinde hakandan cok daha iyi dany.

yoksa benim sahsi görüsüm sol bekte caglar denensin bir kac defa, olmiyorsa yapicak birsey yok ocak ayina kadar.

dany stoperde iyi, orda kalsin.

Dany sol bekte Hakan'dan kötü oynamaz en azından çalım manyağı olmaz ama gerek yok. Artık sol bekte Çağlar veya Riera denenmeli..

rierada olmaz, belki superligde ama avrupada Allah korusun.

caglari deniyleim, olmazsa yapicak birsey yok

gerci caglar da 2-3 mac iyi oynasa bile sonra sakatlanir ama neyse ya

çağlar gökhandanda beter.

adam taçda top almak için eğilse sakatlanır o derece

Adam ingilterede maçın adamı seçilmiş, buradaki olumsuz yorumlara değer verip sinir bozmaya gerek yok.

Hakan Batla artik Stoper fln oynar...cünkü hic hizi kalmadi

Sergio Ramos misali :D

rierada olmaz, belki superligde ama avrupada Allah korusun.

caglari deniyleim, olmazsa yapicak birsey yok

gerci caglar da 2-3 mac iyi oynasa bile sonra sakatlanir ama neyse ya

Herkes cağları cok kucumsuyor ama cağların bizde ustuste cıktığı 3 maç varmı? Aslında adamı biz hiç izlemedikki. Eminim cağlar baltadan daha iyi olur. Bizim millet inanılmaz on yargılı. Bi izlesek 3 mac ustuste ozaman iyi olur işte.

Dany sol bek olmaz. Sırf defans yapar. Cağlar varken cağlar denenmeli.

Hakan Balta'nın pozisyon bilgisi varsa bile yavaşsan bir anlamı yok. Usain Bolt örneği ne anlamsız. Ben de Manu maçlarını izledim bu sezon; böyle bir şey görmedim. Maçı izlerken Valencia'ya geliyor top ve bir hızlandı mı bitti. Pozisyon bilgisi olsa ne yazar.

Futbolu sen çalımdan, hızdan ibaret görüyorsan sorun yok. Ama futbol bu değil. Hangi pozisyonda oynuyorsan, oynadığın pozisyonun bilgisine sahip olman gerekir. Bu yüzden Eboue ilk geldiğinde orta göbekte, sol açıkta falan oynayamadı. Normalde baktığında Eboue takımdaki herkesten çevik, herkesten mantalitesi üstün, herkesten hızlı, herkesten fizik olarka güçlü vs... Ama neymiş?? Pozisyon bilgisi önemliymiş değil mi? Hele hele Defans oyuncularında ve beklerde...

Ve asıl önemli not: Hamit'in robben karşısında düştüğü durum ile Balta'nın düştüğü durum aynı. Amrabat zaten çok yardım etmiyor, çünkü 4 4 2 oyuncusu değil Amrabat, alışkın değil. Hakan kalmış tek başına. Valencia'nın geçemeyeceği bek var mıdır acaba avrupada.. Bence yok.

Herkes cağları cok kucumsuyor ama cağların bizde ustuste cıktığı 3 maç varmı? Aslında adamı biz hiç izlemedikki. Eminim cağlar baltadan daha iyi olur. Bizim millet inanılmaz on yargılı. Bi izlesek 3 mac ustuste ozaman iyi olur işte.

Dany sol bek olmaz. Sırf defans yapar. Cağlar varken cağlar denenmeli.

sen gel 3 sene icinde 3 mac oynama, sonra millet ö yargili de, olmaz tabi müdür

caglarda suc, ikidebir sakatlanmasa, antrenmanlarda ölümüne calissa, hatta gidip hocaya oynatilmicaksam kiralik verin, kendimi göstereyim hocam dese, bak bakalim oynatiliyor mu caglar.

Herkesin fikri kendine tabiki, ama ben sol bek pozisyonu icin farkli özellikler ararim. Dany bu pozisyona uygun degil.

Çok iyiydin. İlk geldiğindede çok sevinmiştim. Semihle birlikte sen bu takımın banko stoperisin cris yedek otursun

Turk vatandasligina gecirsek keske Dany'i. Sol bek icin de kontenjan acilmis olurdu.

Inanilmaz kademe hatalari yapiyor Dany. Ilk golde zaten erken cikmasi yine yanlis. Ama ikili mücadelelerde gercekten cok cok iyi Dany. Dün cok top kapti.

Oynadikca insallah pozisyon bilgisi de duzelir cunku herzaman ayni hatayi yapiyor defansta.

Popescu da ilk geldigi yarim sezon cok dengesiz oynuyordu.

Bu takimin biribiriyle daha cok oynamasi lazim arkadaslar. Yanyana daha 5 mac bile oynamamis biri 21 digeri 25 yasinda olan iki stoperle Old Trafford deplasmanina ciktik. Rakip Mehmet Yildiz degil, RVP. Rakip Batalla degil, Kagawa. Rakip Volkan Sen degil, Valencia. Rakip Abdurrahman Dereli degil, Rafael. Rakip Hasan Ali Kaldirim degil, Evra vs.

Dun yaptigimizin daha iyisini dunya uzerinde sadece iki takim yapardi; Real Madrid ve Barcelona. Bir Eboue de sol tarafimizda olsaydi yerdik onlari Old Trafford'da. Paramparca ederdik.

Bazen kademe hataları yapıyor ancak bire birde harika

Geri
Üst Alt