Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

ben bu kadar gevşek stoper görmedim her maç bir hatası var ya ujfa nerde dany nerde

good :ka21:

helal olsun :ayatollah:

Kestiği topun haddi hesabı yok.

İlk yarıda auta çıkması için topu saklamaya çalısırken rakip oyuncuya omuzu bir koydu reklam panolarına gönderdi :D

Ilk defa hic hata yapmadan bir mac tamamladi, aglayacam :sad007:

:ka25:

Güzel oynadı güzel, atletik yapısını iyi kullanıyor. Cris her ne kadar ağır kalsada onunda açıklarını kapattı ama bu takımın ikilisi Semih-Dany olmalıdır

Crisi kaç maçtır idare ediyor resmen bir iki pozisyonda crisin kademesine giriyor düşünün artık. solda dany koşuyor sağda dany ortada danny sonra da hata yapınca kızıyoruz adam kaç maçtır tek başına defans yapıyor nerdeyse dikkatli izleyin dediğimi anlayacaksınız.

Bugün hiç tanımadığım bir vatandaş ile maçı izlerken Dany'e övgüler yağdırıyordu.Şaşırdım.hatta Semih'e sallıyordu.Ben de aksini düşünüyordum.Dany oynamasa daha iyi olur diyordum.Ama karşımdaki adam illla Dany diyordu.Dudağımı büktüm ve dedim ki İnşallah Dany beni utandırır:))

Bugün Dany oynadığı güzel futbolla beni utandırdı.O böyle güzel oynadıkça ben utanmaya razıyım:))

İyiydi bugün...

Gereksiz şeyler yapmaktan kaçındı ilk defa...

Böyle oyna canımızı ye...:trollface:

35575_454062761319091_961252075_n.jpg

Surati tartışılmaz :ayatollah:

adamin müthis potansiyeli var bence, ama tam olarak pismemis, bazen basit hatalar yapar. beni sorarsaniz, bir pismis semihmi yoksa dany? ben dany derim.

Oldukça kritik hamleler yaptı. Top kullanmada uyarıldığı açık, çok dikkatliydi. :yenieek:

Seneye zor tutariz takimda avrupada boyle kalin ama hizli defans oyunculari kalmadi

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Dany e laf edenler olacak mi hala cok merak ediyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

offffffffffffffffffffffff,her top surusunde ...tedirginim kocum!Ama neyse ,ahsam iyidin!

:sgr: :sgr:

Yeminle karşı takımda forvet olsam küser giderim maçtan bunun yüzünden :lol:

ilk yarıda birini cok fena pazara gönderdi cok fenaydı

ben yurtta izledim maçı costu herkes:lol:

Geri
Üst Alt