Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Golü atan eleman, siyahi, kabarık saçlı olan.

İkinci yarı da reklam panolarına yapıştırdı aynı adamı :D

ahaha aynen bide panoda ''O'' harfi vardı herifin kafası tam ''O'' harfine oturmuştu :asd:

birde maçın başlarında araya top atmışlardı dedim aha gol ama herif yetişti topa.cok süratli ya

işlense cok iyi stoper olur.işleyebiliyosak biz işleyelim yoksa ferguson yada lucescunun yanına gönderelim

Şu kademe hatalarını yapmasa çok iyi de, yaptığı hatalar bazen gol yememize neden oluyor.

kafa toplarında daha iyi olmalı yarı yarıya topluyor ama çok beğeniyorum ayakları iyi hızlı fizikli stoper daha ne olsun

Dany ile ilgili fikrim değişmedi, hiç bir zaman da değişmeyecek Cris ile Dany' yi toplasan bir Ujfalusi etmezler.

göldeki cluj maçından sonraki yorumlara bakın bir de şimdi. tamam adamı normal zamanda da eleştirdiğimiz oluyor, pozisyon bilgisi vs diye ama o maçtan sonraki yorumlar neydi öyle? adamı astılar kestiler, bundan topçu olmaz dediler. ki adam o maça kadar gayet iyi oynamıştı, nitekim o maçtan sonraki 2 maçta da iyi oynadı. normalde oynanmaması gereken saha şartlarında oynanan bir maç sonucunda adamı o tarz eleştirmek, adamın bugüne kadar verdiği emeklere haksızlıktı. o maçtan sonraki 2 maçta da bence dany en iyi cevabı verdi kendini acımasızca eleştirenlere.

göldeki cluj maçından sonraki yorumlara bakın bir de şimdi. tamam adamı normal zamanda da eleştirdiğimiz oluyor, pozisyon bilgisi vs diye ama o maçtan sonraki yorumlar neydi öyle? adamı astılar kestiler, bundan topçu olmaz dediler. ki adam o maça kadar gayet iyi oynamıştı, nitekim o maçtan sonraki 2 maçta da iyi oynadı. normalde oynanmaması gereken saha şartlarında oynanan bir maç sonucunda adamı o tarz eleştirmek, adamın bugüne kadar verdiği emeklere haksızlıktı. o maçtan sonraki 2 maçta da bence dany en iyi cevabı verdi kendini acımasızca eleştirenlere.

dany napmış. bu takımın ilk 11 deki defansı olamaz ben hala yanı görüşteyim. bu maçta her maçta yaptıgı gibi kritik pozisyon vermedi diye iyi oynamış oldu herhalde. iyi oynarsada gelir söylerim o ayrı mesele ama ben genel olark bakıyıorum. begenmiyorum.

dany-semih olayindaki sorun su, semih - dany yanyana oynayinca, biri cool kalacak, akilli olacak, rahat olacak, hem kendisi oynicak, hem yanindakini oynaticak

dany cris olunca cris cool kalmaya calisan, dany ise daha cok pis islerle ugrasan oluyor

biri agir, digeri cabuk 2 stoper oluyor cris-dany / urfa-semih

semih-urfa zamaninda urfa cool, semih pis islerle ugrasan olurdu. Urfa adeta oyniyor mu, oynamiyor mu belli olmazdi.

dany ve semih oldugu zaman iste bu sorun ortaya cikiyor

ikiside kafasina göre takiliyor, her topa karisayim diyor

dany dengeli bir adam olsa, liderlik yapabilse cris ve urfa gibi, iste o zaman süper oludu.

ama semih-dany oynadigi zaman bu lidelik olayini icin danyden cok semih el atmali.

Barış şu Dany'i karalama inadından vazgeç.

Dany kadar biz tane daha hızlı bir savunmacı söyle bana

Dany kadar top tekniği olan bir savunmacı göster..

Herkes tutturmuş bir Ujfulasi diye.. kardeşim adamın yaşı 35 olmuş... deneyimli tecrübeli.. Dany daha 25 yaşında..

Aralarında 10 yaş fark var..

Dany arasan bulamayacağın bir futbolcu sadece uyaracaksın riske girme diye..

Barış şu Dany'i karalama inadından vazgeç.

Dany kadar biz tane daha hızlı bir savunmacı söyle bana

Dany kadar top tekniği olan bir savunmacı göster..

Herkes tutturmuş bir Ujfulasi diye.. kardeşim adamın yaşı 35 olmuş... deneyimli tecrübeli.. Dany daha 25 yaşında..

Aralarında 10 yaş fark var..

Dany arasan bulamayacağın bir futbolcu sadece uyaracaksın riske girme diye..

dany bildigim 27 olucak her neyse hızlı diye iyi oyuncumu oluyor abi. ben karalamıyorum. eger iyi oynarsa gelir söylerim. ama ben şuursuz hallerini pozisyon bilgisini begenmiyorum. bukadar basit. seneye yedek olarak kalır zaten.

dany bildigim 27 olucak her neyse hızlı diye iyi oyuncumu oluyor abi. ben karalamıyorum. eger iyi oynarsa gelir söylerim. ama ben şuursuz hallerini pozisyon bilgisini begenmiyorum. bukadar basit. seneye yedek olarak kalır zaten.

Abicim onu zamanla öğrenir.. Yaşı 25, tam tamına 10 sene defansımızda kalabilir sakatlık gibi ciddi birşey gelmezse..

Düşünsene 10 yıl Semih-Dany ikilisini bozmadığımızı hem birbirlerini tanırlar hem her maç daha da tecrübe kazanırlar..

dany napmış. bu takımın ilk 11 deki defansı olamaz ben hala yanı görüşteyim. bu maçta her maçta yaptıgı gibi kritik pozisyon vermedi diye iyi oynamış oldu herhalde. iyi oynarsada gelir söylerim o ayrı mesele ama ben genel olark bakıyıorum. begenmiyorum.

renkdaş dany'i beğenirsin beğenmezsin orası ayrı konu. düzgünce eleştirirsin, ona da lafım yok. ama cluj maçından sonraki yorumları gördüysen eğer bana hak verirsin.

onun haricinde de dany ne yapmış demek. resmen maçları izlememek, ya da özetlerden izlemektir. adam o kadar maç oynadı şuana kadar. 1e1 de geçildiğini görmediğim tek defans oyuncumuz. sadece webo'ya karşı biraz zaafı var o kadar :) aynı zamanda hızlı ve ayaklarına hakim. kademe bilgisi zayıf, onu da zamanla geliştirse zaten bizde kalmaz.

Dany dun Senegalli oyuncuyu bir kac defa ucurdu resmen, kuvvet farki :lol:

Bizim aradığımız defans değil Semih 5 gömlek daha iyi bundan.

riskli hareketleri ve pozisyon hataları elbette var da o onlar da olmasa Vidic mi bu adam elbet eksikleri olacaktı 3 milyon euroya geldi.

işini dört dörtlük yapıyor. ha daha iyi birini isterim elbet oraya ama Dany elinden geleni yapıyor laf yok

Geri
Üst Alt