Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

vasat.

Dany bence iyi bir transfer bence..:ayatollah::ayatollah:

Dany topu almak için bazen çok ani hareketler yapıyor, alınca çok iyi oluyor ama almazsa net pozisyon veriyoruz. Asli görevini yapsa, kademeli şekilde girse yeterli olacak ama..

Şu gereksiz atraksiyonlara da girmese işte.

melonun pasinda yasanan olayda danyden cok suc meloda idi.

dany 2 mactir bence gayet iyi oyniyor

ama son macta mesela cok snasiz gol atti gene kendi kalesine, o ana kadar oynadigi futbolunu bir anda sifirladi.

bugunde adeta hem stoper, hem sol bek gibi oynado.

riera bugun epey kotuydu

Devre arasında yerine on numara bit transfer yapabilirsek çok çok güzel bir rotasyon oyuncusu olacağı görüşündeyim ... Semih/Dany/Transfer ile defansımızın göbeği çok sağlam olur ...

danny bence güzel oynadı niye hala begenmiyorlar anlamadım yavaş yavaş dahada iyi olacak hem teknik böyle adamı nerde bulucaksınız yıllarca servete laylay yaptık katlandık az daha sabır daha iyi olacak danny

Son maçlarda fena değil ama güven vermiyor işte.

Ujfa oynadığı zamanki gibi rahat maç izleyemiyorum ki sanki hep bir hata yapacak izlenimi veriyor.

Devre arasında kaliteli bir stoper almamız şart.

yaptığı hataların az olduğunu fark ettim dün maçı izlerken adam hem Riera'nın açığını kapattı hem kendi bölgesini korudu eee bir yerde de fire verecek kaldı ki yaptığı hataların çoğu kendinden dolayı değil arkadaşlarından dolayı kaynaklandı hele o Melo'nun verdiği pas rezaletti..

Son maçlarda fena değil ama güven vermiyor işte.

Ujfa oynadığı zamanki gibi rahat maç izleyemiyorum ki sanki hep bir hata yapacak izlenimi veriyor.

Devre arasında kaliteli bir stoper almamız şart.

aynen bir hata yapacak izlenimi veriyor devamlı ama bence devre arasında hiç gerek yok birkaç maç sonra iyice oturacaktır defans.. boşa para boşa masraf crisin yaptıgını Gökhan zan yapamazmıydı yani boşa masraf olur bence sabır gösterip bizde desteklememiz lazım 2 tane genç stoperimiz var yıllarca kemikleşen bir defansımız olabilir

muslera degaj yapamıyor. hala kaleciye geri pas atıyon. vuramadı topa işte kısa düştü pozisyon oldu. meloyla ypatıgınız saçmalıgı saymıyorum. diger maçlara göre iyi sayılırdın. ama senin yerine güven veren bir oyuncu şart.

Saatli bomba! Oyunu okuyamıyor yapacak bişey yok. Daha iyisi yoksa mecburen oynayacak...

Dany'i seviyorum bence iyi oyuncu ama nedense bütün gollerde hatası oluyor..:D:D

saatli bomba

Ben güveniyorum bu adama.Güveniyorum.İyi olacak, Semih soğukkanlı bu onun için avantaj, Dany soğukkanlı bu onun için dezavantaj.Orta yolu bulursa çok iyi olacak, çok.

Geri
Üst Alt