Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Sagi sollu belli olmayan oyuncu. Sampiyonlar Liginde son 16'ya kalmis takimin banko stoperi olmamalidir. Iyi bir alternatif olur, süratli-cevik-ligi biliyor ancak hedefimiz gercekten varsa Dany ile olmaz.

Dany'i sol beke kaydiririz o zaman, nasil olur?

olmaz o iş ya devşirme oyuncuları hiç sevmem tutmuyolar genelde ...

Dany gerçekten dünkü maçta çok çok güzel oynadı maçında en çok top kapan adamıymış ... Sadece yine bi yerde feci bi top kaptırdı tek sorunu bu tarz aldığı riskler basit oynamayı öğrenebilse dediğim gibi bence mükemmel bir rotasyon oyuncusu olur ...

Melo'nun kayarak onledigi top gol olsa buralar dolup tasardi

bu deliye guvenip yola cikilmaz

Danny ,son Antep macinda bile son adamken rakip forvete fake atmaya calisan bir adam

guvenip de defansa koyulmaz buyuk maclarda , illa basimiza bir is mi gelmesi lazim

Hatasını alırsan her oyuncunun bulursun kardeşim, ben güveniyorum dany iyi topcu.

Fiziğini kullandığı pozisyonlarda çok iyi eyvallah ta pozisyon alma ve topa müdahelelerde zamanlamasında sıkıntı var. Bu da onu bomba diye nitelendirdiğimiz savunmacılardan birisi yapıyor sanki.

Semih'in yanına birini iyi bi monte etsek 5-10 yıl rahat edecez ama olmuyo :o

dany gayet iyi oyniyor son maclarda

ben bu kadar aliskanliklardan vazgecicegini sanmiyordum ama adam baya cabaliyor, minimuma indirmis riskli hareketlerini falan, iyi gidiyor.

bragaya karsi riera sakat sakat oynamis, o macta adeta hem stoper, hemde solbek gibiydi.

Her maç bu standardı sürdürse yabancı stopere gerek kalmaz ama devamlılığı yok.

Man of the Match

Bir maç Pique ertesi maç Deniz Barış.

ilk defa begendim. süper top oynadı. nekadar top gelince kalbim hoplasada hakkını vermek lazım.

Kumas kesinlikle var ama şu riskli hareketlerden vazgeçmesi gerek.

Geri
Üst Alt