Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ben çok beğeniyorum Semihle iyi ikililer...Sezon başında Hakan B vardı çok top giriyordu kenardan..Şimdi sol bek toparlayınca biraz ve Eboue iyi bir ikili oldular.

Daha genc stoper icin,olgunlasma caginda.Bazi ozellikleri cok ust duzey stoper icin gelisimini boyle devam ederse iyi para eder Avrupada.

[h=5]Güntekin Onay : Dany gibi hızlı çabuk , yaptığı hatayı Telafi eden oyuncu yok. Gördüğüm en iyi defans.

[/h]

benim de gördüğüm en bomba defans..cluj maçında son dakika 35 metreden şut çekmek,wellbeck gibi herifle sidik yarışına girmek akıllı adamın yapacagı işler değil..ama sezonun maçını oynadı o ayrı,süper bir rotasyon oyuncusundan ileri gidemez.

Ben de eleştiriyorum ancak eksiklikleri basit şeyler yani düzeltilemeyecek şeyler değil..Bugün oynadığının yarısını bile oynasa çok katkı verir..

Stoperde aranan belli başlı özellikler mevcut Dany'de, hızı çok iyi, hamleleri iyi, basit oynamayıda öğrenirse iyi olacak.Giderek bize uyum sağlıyor ve tecrübe kazanıyor.

messiyle karşılaşmasını isterdim valla :lol:

Daha önce de yazmıştım; Dany'de çok kaliteli stoper olma potansiyeli oldukça fazla. Fakat, bazen çok gereksiz hareketleri oluyor. Kendini özellikle kademelerde geliştirirse alternatif olarak çok iyi olur bizim için. Ama sonuç olarak sağlam bir stoper lazım bize her türlü.

Futbol teke tek ya da 3 v3 falan oynansa dünyanın en iyisi bile olabilir çünkü o derece güçlü süratli ama takım oyununda maçlarımızı 90 dakika izleyenler bilirler çok tek başına takılıyor geçen seneki ujfanın önderliğindeki gibi defansımız tek hat gibi olmuyor kimi zaman semihle aynı yere koşuyor kimi zaman ileride kalıyor olmuyacak fake atıyor ama bu maç çok iyiydi seneye içinde mükemmel bir yedek olur.

Dany efsanemiz olacak insallah.

Müthis yetenekli biri ve cok cool aslanim benim.

İçim gidiyor geride çalım yaparken.Ben Fifa'da yapmıyorum arkada o çalımları

Bugün Toure gibiydi maşallah.Ama yine de abuk sabuk çalım sevdasını bırakması gerekiyor.

Braga macindaki gibi bu mactada iyi oynadi.

Pimi çekilmiş bomba gibisin Dany.Ancak bugün geldiğinden bu yana en iyi maçını çıkardın.Biliyorum ki hata yapa yapa ideal kaliteni bulacaksın.Artık hata yapma limitini doldurdun.Böyle oynarsan ilerleyen yıllarda adını önde gelen topçular arasına yazdırırsın.Ancak çizginden şaşmazsan eğer.

Geri
Üst Alt