Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Topu zamanında ayağından çıkardığında oldukça iyi bir 11 oyuncusu.

Semih Dany ikilisinde israr edilmeli,bu ikili bizi yillarca tasiyabilir.

ilk geldiğinde demiştim yine diyom

siyah pique :ka21:

{destek & güven lazım f's}

Yaptığı hata affedilmez ama oyunun diğer bölümlerinde iyidi

genel görüşün aksine bana fazlasıyla güven veriyor

tek sorun topla fazla oynaması ve ara sıra yaptığı hatalar bunları düzeltirse çok çok iyi bir stoper olabilir.

ne bileyim süper oynasa bile arada bir pas güme gidiyor ve net pozisyon falan oluyor. toplar gelir kendisine carpar gol olur falan, avrupada oynayabilecek lider bir stopere ihtiyacimiz var.

tek kelimeyle MÜKEMMEL.. transfer edildiği gün demiştim formayı kapar bir daha bırakmaz diye.. uzun yıllar defansın değişmez ismi olucak.. sadece stoper görevi görmüyor maçın içinde sol bek sağ bek hızıyla heryere yardım ediyor. zamanla dahada iyi olucak..

tek kelimeyle MÜKEMMEL.. transfer edildiği gün demiştim formayı kapar bir daha bırakmaz diye.. uzun yıllar defansın değişmez ismi olucak.. sadece stoper görevi görmüyor maçın içinde sol bek sağ bek hızıyla heryere yardım ediyor. zamanla dahada iyi olucak..

napalim yani geldigi gun demissen

''danny den anlar '' tagı verilsin bence

valla renktaş 10 numara yazmışın çok merak ediyorum şu dannyi beğenmeyenler isim söyleyinde şu an takımın alabileceği işte bu oyuncu dannyden çok daha iyidir işte desin oyle atıp tutmayla olmuyor bizde tartışalım

danyi begenmiyenleri bende cözemiyorum.

"bomba" diyorlar, bir hata yapti mi "güven vermiyor, saatli bomba, gene yakicakti" diyorlar

urfa yada semih yapinca bu hatayi onlar saatli bomba olmiyor, ama dany yapinca direkt guven vermiyor, saatli bomba oluveriyor.

urfaninda hatasiz macini pek bulamazsiniz, semihinde. Stoperin yapicagi her hata bomba gibidir, stoperin yapicagi her hata buyuk tehlikedir.

ha dany yapmis, ha urfa. Ama dany yapinca abartiliyor iste.

al kimsenin itirazi olmayacagi deneyimli bir stoper koy oynat, danyide koy yedege super yedek, yada semihle yarissin forma icin, hangisi iyi ise oynasin.

ama 3 milyona gelen bu adami begenmemek bence artniyetli olmak anlamina geliyor.

adam gayet oynyior.

son maclarda rieraya özellikle cok yardimi dokunuyor ...

Dany'ye bir iki maçta çok sövdüm falan ama gerçekten iyi oynuyor bakıldığı zaman. Ujfa da çok hata yapıyordu. Hatta ceza sahasında dengesini falan kaybetmişti galiba. Çok hatası vardı ama göze batmıyordu. Ujfa'nın avantajı farklı liglerde oynaması ve deneyimiydi.

Son maclarda oldukca toparladi. Genelde tek bakista bir oyuncunun ne oldugunu tespit ederim ama Dany'i cozemedim ben.

Melonun yukselen performansinin defansi oldugu gibi rahatlatmasi da supriz bir olay degil.

Dany'i izlerken ben

kalp-spazm-agrisi.jpg

Ben çok beğeniyorum, en iyi transferimiz diyebilirim Burak ile birlikte.

İyisin aslanım

Wellbeck ile karşı karşıya kalmadığın sürece iyisin iyi.

Geri
Üst Alt