Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

semihin yanına aslan gibi bir stoper bulduk 1-2 seneye daha da iyi olacak aslanım benim :ayatollah:

Bu adam saatli bomba ne yapacagi belli degil. 2 cok onmli hatasi var ts biraz yetenekli olsa 2-0 olmustu

Olcan Eboue'yi geçiyor bir şey demiyorsunuz Dany solbek'in kademesine giriyor Adrian geçiyor hata yaptı diyorsunuz. Ayrıca Semih sanki Dany'i sabote eder gibi saçma salak pas atıyor Dany'e.

Her şeyi geçtim 90+255346. dakikada bitik Adrian'dan yediğin çalım senin kaliteni cümle aleme göstermiştir sanırım :o

Çok iyiydi. Özellikle ilk yarı.

iyi oynadı ama riskli paslarından inatla vazgeçmiyor

Gayet iyiydi :ayatollah:

Bence ufak tefek hataları haricinde iyiydi.

Yine kritik bir hata yaptı onun dışında vasatı aşan nadir oyunculardandı, her maç bir kritik hatası kesin var, ondan yırttık mı korkma.

şu nerdeyse halilin önüne ataacagı topu saymazsak genelde takımın iyilerindendi.

Baya kritik top kesti.Maçtaki tek hatası son dakkalarda adriandan krıtık yerde çalım yemesiydi.O kadarda olur.

çok iyi oynadı.

şu çabukluğu ve birebirdeki özgüveni beni bitiriyor helal olsun adama :yenieek:

bugün bire birde çok izin verdi rakiplere reis ama olsun arada bir olacak o kadar...

hala eleştirenler var :asd: bu adam ağzıyla kuş tutsa bu taraftara yaranamaz.hatta bir hatasında asacaklar bakın görün :)

Geri
Üst Alt