Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

birde su defansta yapti cok riskli paslar olmasa, birgün zorla karsi takima gol attiracak

Birinci sinif kumas,okadar atak kesiyor,oyun kuruyor,böyle bir futbolcunun riskli oyun tarzina seve seve katlanilir.

yahu şu oyunculara maç maç bakıp kesin yargıyla yorum yapmayın. bir adamın ne oldugu bellidir zaten. eger gelecekte şampiyonlar liginde çok iyi yerlere gelmekk istiyorsak danny senin yedegin olmalı as oyuncun degil. bugün maçın genelinde begensemde asla güven veren bir adam degil. heran saçmalayacak bir adam. bu sene iyi oynasın isterim ama gerçekleri görmek lazım.

yahu şu oyunculara maç maç bakıp kesin yargıyla yorum yapmayın. bir adamın ne oldugu bellidir zaten. eger gelecekte şampiyonlar liginde çok iyi yerlere gelmekk istiyorsak danny senin yedegin olmalı as oyuncun degil. bugün maçın genelinde begensemde asla güven veren bir adam degil. heran saçmalayacak bir adam. bu sene iyi oynasın isterim ama gerçekleri görmek lazım.

sende önyargidan kurtul, adam gayet top oyniyor

yedek olmali olmamali baska konu ama sonucta simdi adami yedek brakicak topcu yok bizde, adamda gayet iyi oyniyor

fener macinda sow semihle kaldigi zaman 2-3 pozisyonda -ilk yarida- hepsinde semihe üstünlük kurdu dikkatle izledim, danyle girdigi nerdeyse tüm mucadeleri kaybetti.

danyye o kadar önyargi varki, adamin yaptigi super isler ar, hic görmek istemiyorsunuz , hic orali olmak istemiyorsunuz.

hiz ve fiziginden cok yararlaniyoruz danynin, rieraya da inanilmaz yardimci oluyor.

melo biraz kendine gelsin defanstaki sorunlar az cok cözülür dedim, öylede oldu.

lucas neill gelip ayaga 100 tane pas atsin ama 3 gol yedirsin onu istiyor bizim GERIZEKALILAR

Saatli bomba diyordum bunu iyice minimuma dusurdu sukur.. Bugun biyerde yine azdaha kaptiriyodu ama.. Halile neyse artik nazarlik diyelim.. Ama cidden Semih-Dany ikilisinin uzerine gidilip gelecegimizi kurtarmamiz sartt oglu sartt.. Saglam bi sol bek alip Rierayi sol acikta gormek istiyorum..

bugun araya bir top atildi, hatta atan topcu giraydi galiba, super pas idi, aha yedik derken son anda o topu uzaklastirdi dany

iste o topa urfa mesela asla yetisemezdi, buyuk ihtimal golle sonuclanirdi.

sende önyargidan kurtul, adam gayet top oyniyor

yedek olmali olmamali baska konu ama sonucta simdi adami yedek brakicak topcu yok bizde, adamda gayet iyi oyniyor

fener macinda sow semihle kaldigi zaman 2-3 pozisyonda -ilk yarida- hepsinde semihe üstünlük kurdu dikkatle izledim, danyle girdigi nerdeyse tüm mucadeleri kaybetti.

danyye o kadar önyargi varki, adamin yaptigi super isler ar, hic görmek istemiyorsunuz , hic orali olmak istemiyorsunuz.

hiz ve fiziginden cok yararlaniyoruz danynin, rieraya da inanilmaz yardimci oluyor.

melo biraz kendine gelsin defanstaki sorunlar az cok cözülür dedim, öylede oldu.

ön yargımı. önyargım olsa bugün begendim demezdim herhalde. şuan tabiki yok onu kesecek oyuncu. ben futbolcuya genel olarak bakarım. iyi oynadıgı maçta bile golle sonuçlanacak saçma hata yapıyorsa o adama güvenilmez. tek tük maçta olsa gene bişey demem 2 maçta 1 saçma sapan hatalar yapıyor iyi oynasa dahi. fener maçında kuyta çarptırdıgı top bugün her nekadar begensemde halilin ayagına attıgı top. allahtan tutamadı. o bölgede oynayan oyuncu güven vermeli. semihte belki bazen saçmalıyor ama dany kadar degil. zaten artısı güçlü olması ama pozisyon bilgiside lazım. sırf güce bakmıyorum ben artık.

birde özellikle sivas maçında begenmiştim.

ön yargımı. önyargım olsa bugün begendim demezdim herhalde. şuan tabiki yok onu kesecek oyuncu. ben futbolcuya genel olarak bakarım. iyi oynadıgı maçta bile golle sonuçlanacak saçma hata yapıyorsa o adama güvenilmez. tek tük maçta olsa gene bişey demem 2 maçta 1 saçma sapan hatalar yapıyor iyi oynasa dahi. fener maçında kuyta çarptırdıgı top bugün her nekadar begensemde halilin ayagına attıgı top. allahtan tutamadı. o bölgede oynayan oyuncu güven vermeli. semihte belki bazen saçmalıyor ama dany kadar degil. zaten artısı güçlü olması ama pozisyon bilgiside lazım. sırf güce bakmıyorum ben artık.

birde özellikle sivas maçında begenmiştim.

antepte oynarken sende hatirlasin top adamin ayagindan cikmazdi, gerekirse kendi korner kösesine kadar giderdi , yani cok oynardi topla, calim atiyordu yahu herif.

bizde ama bu konuda bekledigimden daha cabuk iyiye dogru gidiyor adam.

hatta ilk oynadigi maclarda basit oynamaya zorladigi icin kendini hatalar yapiyordu adam, ama 2 aydir baya ilerleme var.

ilk sezonunu yasiyor, takim olarak iyi olmadigimiz halde hicte fena oynamiyor.

takima alistikca, takimda iyi oynamaya baslayinca hersey daha güzel olacak.

stopere transfer yapicaklarsa yapsinlar, kimin itirazi olur ki, ama öyle birini alsinlar ki semih ve dany yarissin forma icin..

Kendini bu takıma ait hissettikçe daha da iyi olacak.Kendine güveni çok olabilir, eleştirilebilir ama o toplara yetişme ve o topları alışı bize güven veriyor.Böyle devam ettikçe ve de eksik yönlerini tamamladıkça (tamamlayacak umarım) o zaman burada yorumlar çok farklı yerlere gelir.

takıma iyice alıştığını büyük maçlarda kanıtladı, yalnız paslarda biraz daha az risk alsa süper olacak. :ka21:

devre arası alınacak stoper rotasyon için olur herhalde artık... yani Toure, Rolando tarzında yıldız oyuncu değil de genç ve Semih-Dany ikilisiyle rekabet edecek bir oyuncu... muhtemelen de yerli. (Serdar Aziz, Aykut Demir vs.)

Ilk geldiginde kademesi baya bir zayifdi üc ay icinde adam kademe ögrendi. Futbolu izledim izleyeli bir futbolcunun bukadar hizli gelisim kaydettigini nadiren görmüsümdür. Hizi ve fizigide iyi oldugu icin dörtdörtlük bir savunmaciya kavustuk :yenieek:

semih-hamitle birlikte sahanın iyilerindendi

Cogu pozisyonu tehlike yaratmadan engelliyor,pek goze batmiyor bu durum.Bizim sistemimiz icin acaip yarar saglayan bi adam ,sagi solu kapatiyor.

Dengeli bi oyuncu olmayi cabucak ogreniyor.Eger bazi eksilerini artiya cevirirse Avrupanin elit stoperlerinden biri olmamasi icin hicbir neden yok.

teke tek kaldığı pozisyonlarda ne kadar rahat aldı rakiplerin ayağından topu...

son bölümde adriandan çalım yedi bunun dışında bütün topları topladı...

Tek eksiği aşırı güveni o da törpülenirse birazda tecrübe al sana taş gibi adam..

Dünki maçta yine giray'ın araya attığı topta yetişmese olcan kaleciyle karşı karşıya kalacak...

Siz beğenmemeye devam edin 1-2 seneye İngiltere Premier'e transfer olur..

tek hatası adrian geçti yani başka hata görmedim

birde pas atarken olcanamı ne çarptı ama bizim orta sahanın suçu.top almaya gelmiyolar.

teke tekte içim rahat bu adam olunca.

Geri
Üst Alt