Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dün bayağı iyiydi,yenilgiden kurtardı ruhsuz takımı.

Son maçların en iyisi.

Ama her zaman yaptığını yine yaptı.Az daha kalpten gidiyorduk.

hani bu adam hiç bir işe yaramazdı sıradan bir anadolu takımı futbolcusuydu! 2 maç kötu oynasın hata yapsın işe yaramaz gitsin diye çanak tutarız!

Son haftalarda baya iyi performansı stoper transferine gerek yok bu performansıyla

Tamam iki maç oynadı diye bu Anadolu topçusu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
ayen anadolu topçusu nasıl bir anadolu topçusu ise ligin en hızlı savunmaıcısı! ligte lider takımın savunmacısı, ş.liginde 2. tura çıkmış takımın savunmacısı ama bu adam hiç bir şey yapmadı gerçi golleri burak attı ne işe yararki danny.

yalnız bazen nerede ne yapcağını bilmiyor adamı neredeyse ortasahya kadar kovalayacak orada boşluk doğmasına sebep oluyor ofsyatları bozabiliyor yani nezaman ne yapacağını şaşırıyor

Dengesiz olduğu kesin ama çok atletik ve süratli

ayen anadolu topçusu nasıl bir anadolu topçusu ise ligin en hızlı savunmaıcısı! ligte lider takımın savunmacısı, ş.liginde 2. tura çıkmış takımın savunmacısı ama bu adam hiç bir şey yapmadı gerçi golleri burak attı ne işe yararki danny.

Geçen seneki savunma ile bu savunmayı bir tutuyorsan zaten diyecek bir şey yok.Sadece hızla futbolcu olunmuyor,beyin denen bir şey de var.İyi ki bir kez 8.olduk,20 sene geçse yine bunu diyeceksiniz.Biz 8.olduk,bunlar geldi şampiyon yaptı.

Mr İskelet Anahtarlık..Dağılacak gibi top ayağına geldiğinde ,umarım önemli bi maçta olmaz.:ayatollah:

39756_20101019195003.jpg

hiz olarak bence ligin en hizli stoperi ama sadece bir örnek, ujfalusi danyden cok ama cok yavas ama ona göre cok cok daha az hata yapiyordu cünkü adamin pozisyon bilgisi adam paylasmasi ve saire cok iyiydi onun icin hizliligin stoperlerde önemli oldugunu ama olmazsa olmaz diye birsey oldugunu düsünmüyorum.. bunun dolu örnegi vardir.. bence ,dany ve semihe bülent korkmaz gibi bir "savunma hocasi" lazim.. keske hasan sas,ümit davala ve taffinin yaninda birde büyük kaptan olsa, bence semihle dany cok daha iyi olurdu.. gecen sene ujfalusi semihe baya bir bicim verdi,simdi o olmadan bilgisiz danyle beraber ikisi de pozisyon hatasi yapiyor.. dany bence iyi bir yedek stoper konumunda,semihin üstünde durulmali ve onun yanina iyi ve tecrübeli bir stoper lazim( CRIS gibi biri olmasin sakin !!!)

Danny bir seneden sonra en iyi savunma oyuncumuz olacak!Herkezlen iddaya giririm!En isabetli transferimiz!

:sgr: :sgr:

Geçen seneki savunma ile bu savunmayı bir tutuyorsan zaten diyecek bir şey yok.Sadece hızla futbolcu olunmuyor,beyin denen bir şey de var.İyi ki bir kez 8.olduk,20 sene geçse yine bunu diyeceksiniz.Biz 8.olduk,bunlar geldi şampiyon yaptı.
şöyle beyni olan senin kiriterlerine uyan takımın alabileceği şu stoperleri bir sayda bizde öğrenelim hakikatten çok merak ediyorum!

Tolunay Kafkas'ın bir demeci var: "Top Dany'ye geldiğinde kalp krizi geçiriyordum" diyor...

Evet bana sürekli bunu söylüyordu, ben de ona "Koç, benim oyun tarzım bu" derdim. Bugün olduğum yere geldiysem, oyunda risk alabildiğim için. Bu beni ben yapan özelliklerden biri.

Peki Fatih Hoca ne diyor bu işe?

Oh, Fatih Terim. "Risk yok Dany, basit oyna" diyor, ben de ona tamam diyorum. Ama pozisyon geldiğinde Dany yine aynı Dany. Eğer o an içimden hücumcuya çalım atmak geliyorsa atmalıyım o çalımı. Karakterim bu. Nasıl bir hücumcu kafaya çıkıyor içgüdüsel olarak, ben de örneğin topu göğsümle karşılayabilirim.
:trollface::trollface::trollface:

Galatasaray'a geldiğinden beri topu hiç taca atmamış olabilirsin. Hatta topu en yakınındaki adama bile değil, direkt oyunu kuracak adama atmak gibi bir çaban var.

Altyapıda çok antrenörle, çok oyuncuyla çalıştım. Böylece benim oyunumun bütünü, birçok parçanın bileşiminden oluştu. Ben oyunu dikine oynamayı seviyorum, antrenmanda bile pası en uzaktakine vermeye çalışırım çünkü o pası geçirirsem bir anda 50 metre kazanıyoruz. Yandakine verince aynı enlemde oynamış oluyoruz.

Dany Nounkeu: Hayattan rvan alan adam - Futbol

man.utd., arsenal,barca,madrid ... gibi bir takımın altyapısını görmüş olsa idi bu yeteneği ile şuan bizde olmazdı muhtemelen.

Geri
Üst Alt